keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Virkattu tunnelmantuoja

Olen joskus aiemminkin virkkaillut astioiden päälle ihan perinteiseen tapaan. Ideoita ja tekijöitä näihin löytyy netinkin kautta todella paljon ja yksi parhaimmistoa mielestäni on Nuppu Homen kirjoittaja. Hänen sivuiltaan löytyy inspistä vaikka kaikille jaettavaksi ja tuotteita löytyy myös tilattavaksikin asti.
Ostin sisustuskirppiksen (facebook) kautta jo tovi sitten valkoisia perhosia sisustustarrojen muodossa ja olenkin kovasti miettinyt, mitä niille keksisin. Virkatut purkit ja sisustustarrat nyt liitettiin yhteen ja  tässä lopputulos.
Mielestäni tämä on aika herkkä. Valkoinen villalanka neuloen sekä virkaten ja lasi tarran kanssa vain on niin kaunis sekamelska. Illalla se toi hyvin tunnelmaa hämärtyvään iltaan. Olen oikein tyytyväinen tähän prototyyppiin ja tästä on hyvä lähteä kehitteleen eteenpäin.
Huomenna auto starttaa kohti Lappia, joten voi olla, että In The HouZe vaikenee, mutta vain hetkeksi. Toivottavasti siellä saadaan akut ladattua ja paljon uusia vinkeitä tulevaan syksyyn. 

8 kommenttia:

 1. Oo, onpa hieno, herkkä ja kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iteki tykkään kovasti ja luulen, et tälle täytyy vähän tehdä kavereita, että saadaan kunnon potretti kasaan tuohon lipaston päälle.

   Poista
  2. Suu loksahti auki....niin upea tuo on, kyllä oot taitava Minna.

   Poista
 2. Ohhoh, todella hienon lyhdyn olet valmistanut. Olet todella luova ja käden jälki on sinulla siistiä. Tuskin maltan odottaa, kun saat loman jälkeen näitä lisää valmiiksi ja kuvattua potretin niistä. Olisiko sinulla mahdollisuus antaa linkki tuohon sisustuskirppiksen (facebook) sivuille? En ole siitä aikaisemmin kuulutkaan. Kiitos Minna sanoistasi koskien käsitöitäni. Mulle tuli tästä hienosta lyhdystäsi nyt uusi edea, palaan siihen myöhemmin, kunhan ehdin tehdä proton siitä :-)
  t riitta by Nuppu Home

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos kovasti kehuista...etenkin sinunlaiselta taiturilta niitä on ilo saada.

   Pyytämäsi linkki löytyy tästä : https://www.facebook.com/groups/48325832465/ (suljetti ryhmä, mutta ylläpito on todella aktiivista, joten olet varmaan nopeasti sisällä).

   Ja mahtavaa nähdä, minkälaisen idean tästä postauksesta sait.

   Poista
 3. Huippukiva idea Minna, en mie vaan osais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki tykkäsin, että joskus ne ajatukset onnistuvat toteutuksessa hyvin ellei vielä paremmin.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.