sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Onni on uudet virkkuukoukut

Tässä on viime aikoina tullut tartuttua noihin virkkuukoukkuihin aika tiheään ja sehän alkoi näkymään käsissä. Ilmeisesti noissa alle 3mm koukuissa on nikkeliä niin paljon, että tällasen herkkähipiäisen sormet ei sitä kestänyt. Kädet alkoi menemään jo kipeiksi, joten päätin tilata itselleni uudet koukut. Virkkaamisen lopettaminenhan ei ollut vaihtoehto lainkaan.
Kyselinkin sitten muilta virkkaajakonkareilta suosituksia ja päädyin tilaamaan Lankaideasta Cloverin Soft touch koukkuja, joita oli teräksisinä 0,5mm alkaen kokoon 1,75mm asti ja alumiinisia kahden ja viiden millin välillä.  Kyseisessä verkkokaupassa oli tosi asiallinen ja nopea toimitus. Sähköpostitiedusteluuni vastattiin nopeasti ja koukut toimitettiin kirjekuoressa kotipostiluukkuun asti. Luulen, että isommatkin koukkuni tarvitsevat päivitystä, joten uusi tilaus lähtee varmaan piakkoin samaiseen kauppaan.
Nyt oon jokusen päivän niitä testaillu ja tykkään kyllä kovasti. Kädetkin ovat jo paljon paremmassa kunnossa ja toivotaan, että tämä vaiva hoituisi näinkin pienellä asialla. Ainakin näin lyhyellä käytöllä voin sanoa, että nämä koukut saavat SUOSITUKSENI! Palataan asiaan pitemmällä tähtäimellä.
Ihanaa sunnuntaita kaikille. Minä jatkan heinänuhailuani tai kesäflunssailua...mistä näistä nyt tietää.

4 kommenttia:

 1. Mä käytän kans noita koukkuja.. On niin parhaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki kyllä tykkään ja luulen tosiaan, et tulee näitä tilattua koko setillinen. Olihan se uus Amor settiki upea, mut ne oli vielä niin hintavia ja mun haluamia kokoja ei siitä sarjasta vielä löydy, joten senkin tähden nämä oli enemmän mun juttu.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, hankin näitä ilman muuta itsellenikin! Ja ihanaa kun annoit minulle vinkin blogistasi, tämä on aivan ihana. t Riitta Nuppu Home blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä koukut on kyllä ollut aivan huiput. Parhautta kuitenkin on, että tykkäät blogistani. Olen pitkään seurannut blogiasi ja tämähän on ihan kunnia, että sain sinut lukijakseni.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.