tiistai 30. heinäkuuta 2013

Arjen Luxusta parhaimmillaan

Tänään keli ei ole ollut mikään parhain, joten pienen ostarireissun jälkeen päätettiin syödä HIENOSTI kotona oman perheen voimin. Mieheni laittoi ihan superia sienirisottoa ja kanaa ja minähän sitten hoidin pöydän kattauksen. Harvoin me ihan näin koreaks pöytää laitetaan ainakaan keskellä viikkoa, mutta johan tuli hyvä mieli. Lapsetkin olivat ihan innoissaan kynttilöistä ja servettirenkaista. Tämä otetaan kyllä tavaksi useamminkin. Suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa :)
  Näin sen pitäis aina olla. Miksi juhlakattaus/astiat/korut/vaatteet ylipäätään pääsee niin harvoin käyttöön, vaikka niistä tulee niin hyvä mieli. Tämä on muistettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli vain niin ihanaa, ettei kyllä kauan mene, että meillä taas hienostellaan. Pakko kyllä myöntää, että pöydästä noustessa sitä vilkas omaa kotirönttäolemusta ja tulipa todettua, et oishan sitä voinut pukeutuaki hieman paremmin, mut paremmin sit ens kerralla.

   Poista
  2. Musta lempimekon voi laittaa vaan lähikaupassa käynninkin vuoksi päälle joskus. Pistää nenänsä pirteempänä sitten ulos ovesta. Toinen ääripää taas on se, kun lähtee toimittamaan vaan pari juttua ja päättää vähän haukata samalla happea ja käveleee ja kävelee ja huomaa sit olevansa Kauppatorilla pressanlinnan edessä yöhousuissa :)

   Poista
  3. Tää oli ihana! Arjen ääripäät... <3

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.