maanantai 22. heinäkuuta 2013

String-hylly

"Huh huh... kuka maksaa toista sataa pienestä seinälle iskettävästä avohyllystä?" Edellinen kommentti vois kuulostaa niin minulta, mutta nyt itsekin silmät pyöreänä ihmettelen, kun joudun vastaamaan, että MINÄMINÄMINÄ.
Olen pitkään etsinyt sopivaa hyllyä meidän kodinhoitohuoneeseen, että saisin näppärästi tavarat järjestykseen. Kaupasta rautakauppaan ja toisesta kaupasta kirpparille olen sopivaa hyllyä yrittänyt metsästää tuloksetta. String hyllyjä olen salaa ihaillut muutaman ystäväni luona ja tästä syystä teinkin eilen elämäni virheen ja kävin kurkkaamassa String pocketin tarkat mitat ja zädäm kaipaamamme seinä löysi täydellisen kumppanin.
Pitihän se vielä rakkaalta ystävältä saada tukea hankintaan ja sieltä sain kuulla, että hylly on joka sentin arvoinen aarre, joten click click click ja hylly on matkalla minulle. Tällainen hankinta piti tehdä näin nopealla aikataulullla, etten ala liikaa arpomaan. Tiedän, että olisin alkanut vatvomaan ja miettimään ja lopputulos olisi ollut sitten joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollisesti sama, mutta vain hitaammalla toimituksella tai sitten olisin tehnyt jonkun edullisemman ratkaisun, joka ei niin olisikaan miellyttänyt silmää tai sitten oisin tehnyt jonkun aarrelöydön, mutta nyt en vaan jaksanut uskoa siihen. Sen verran on käytetty aikaa netissäkin oikean hyllyn metsästykseen. 
Scandinavian design centeristä löysinkin String-hyllyn huomattavasti edullisempaan hintaan verrattuna muihin verkon jälleenmyyjiin ja toimituskin tuli ilmaiseksi.
Toivotaan, ettei tässä päivän aikana ala iskeen kauhea ostomorkkis. :)
Ihanaa alkavaa viikkoa ja mahtavaa, että teitä lukijoita on tullut uusia mukaan. Minä tykkään!
(kuva lainattu SDC:n sivuilta)

2 kommenttia:

  1. Hih, pitäisiköhän pitää suuni kiinni tai Sami laittaa pian porttikiellon sun tulemiselle meille, khihiiii ! Ei vaan, klassikko on aina klassikko ja siitä ei yli eikä ympäri päästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh! Sitä kiinnostaa kans kaunis koti, joten eipä se tollasista. On seki tätä mun hyllynetsintäkärvistelyä katsellu sivusta ja oli vain tyytyväinen, kun mieleinen löyty. Ja tulen niin mielellään teille tyylivarkaileen. Teidän kaunis koti on vain niin inspiroiva, joten mua ei vaan voi pitää sieltä pois.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.