sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kodin kalenteri

Kävin taas kaverini luona tyylivarkaissa ja ihan oikeaoppisesti kuvat nappasin itselleni muistiksi. Nämä hyvät ideat muuten karkaa muistikapasiteetista, jos ei todistusaineistoa ole tallessa. Tämä varkaus olikin perheen menoja käsittelevä kalenteri/muistitaulu.Liitutaulukontaktia minulta löytyikin jo kotoa. Olen sitä joskus Tiimarista ostanut rullan. Kehyksiä olen myös hamstrannut samaisesti liikkeestä, joten tarvikkeet olikin kotona jo valmiina. Liimasin liitutaulutarraa kehyksen lasiin ja siinähän se sitten loppupeleissä on.

 

Jokainen voi sitten tehdä omanlaisensa taulukot. Meillä on toiminut tähän asti tämä jokaisen oma palkkisysteemi.


Kirjoittamiseen paras ratkaisu on liitutaulutussi, jolla saa pientäkin tekstiä raapustettua ja sotkuakaan ei tule samalla tavalla kuin normaalista liidusta. Tussi vain tarttuu joihinkin pintoihin todella lujaa, mutta tässä se on toiminut todella hyvin.

Paikan kalenteri löysi ulko-oven lähettyviltä, että voi sitten mennessään tarkistaa, että mihin sitä oltiinkaan suuntaamassa. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!
 

4 kommenttia:

 1. Mielettömän hyvä idea! Sovellan heti meillä töissä työvuoroihin jne asioihin, joissa tietyt sovitut eräpäivänä. Tuhannet kiitokset vinkistä myös ostopaikan suhteen! Mukavaa sunnuntai iltaa. T riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että inspiroiduit näistä. Toimii varmasti myös työvuorolistana. Helppo tehdä muutoksiakin tarvittaessa. Tiimarista kannattee myös ostaa samalla ne liitutaulutussitkin ;löytyy eri väreissä.

   Poista
 2. Hihiii, ihanaa että meillä on jotain mitä voi tyylivarkailla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teidän koti kokonaisuudessaan vois olla nappaamisen arvoinen. Aloitan näistä pienistä jutuista. :)

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.