tiistai 2. heinäkuuta 2013

Elloksen syksyä

Hui se alkaa oleen kesä ilmeisesti jo niin pitkällä, et alkaa syys/talvi kuvastoja tippuun postiluukusta. Eilen postilaatikossa odotteli paksu Elloksen kuvasto. Vaateosaston hyppäsin heti yli, koska en todellakaan ole vielä valmis kohtaamaan syksyn neuleita.
Onneksi KOTI osio oli laaja ja edelleen siellä on selattavaa, mut pitihän se omia suosikkeja jo vähän nostella esiin, etten ihan tipu muitten bloggaajien kyydistä.
Tekstiilit olivat nyt ne, joihin kunnolla paneuduin.

Olkkariin olis kiva kehitellä syksyksi jotain uusia väri systeemejä. Mielestäni tuo tyynysekoitus antaa aika hyvän kuvan siitä, mitä VOISI olla hakusessa. Mut hei! Nyt eletään vasta heinäkuuta, joten mieli voi vielä harhailla suuntaan jos toiseen. Kirkkaanpunainen voisi olla kyllä oiva piristys tänne nykyiseen mustavalkoisuuteen. Siskon pojat ovat nyt hurahtaneet Duudsoneiden ihanaan maailmaan ja sisustuskin pitää mennä sen mukaan, joten täältähän tarvittavia mustaa, valkoista ja punaista löytyis ja niin, että äitienkin silmää miellyttää.


Ehdoton suosikki kuvastossa oli MIX & MATCH petikamppeet. Kuinka monta eri sekamelskaa noista saiskaan aikaiseksi. Tän hetkiset pussilakanat ja tyynyliinat ovat perinteisiä samaa kuosia olevia, mut tää ideahan on ihana. Miks niiden pitäisi olla samanlaisia???
Kaapista löytyis valmiina jo Marimekon Kivet pussilakanasetti, joten siihen voisi ostaa täydennystä näistä upeista osasista. Kuinka ihana noihin oiskaan sukeltaa. 
 

Ja taas minä tahdon lista kasvaa... 
(kuvat Elloksen sivuilta)

4 kommenttia:

 1. Minunkin postiluukkuuni kolahti. Enpä ole vielä ehtinyt tutkimaan. Ihana tuo pöllötyyny ja moni muukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Iteki ihastuin kyseiseen Hedvig tyynyliinaan ja siihen sarjaan oli muistaakseni muitakin tuotteita. Kuvastossa oli kyllä aika paljon kaikkea kivaa. Paljon noista opuksista saa inspiraatiota. Niin ja Ihanaa Elli, että löysit blogini ja jätit merkin käynnistäsi.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.