torstai 15. elokuuta 2013

Ykkösen sisustus säästöille ja Menuetti kainalossa kotia

Postilaatikossa odotteli 40% alekuponki vapaavalintaiseen sisustustuotteeseen Kodin 1:ssä reissusta kotiuduttuessa joten pitihän se eilen sadepäivän ratoksi lähteä katteleen, josko jotain tarttuisi mukaan.
Hankintalistalla oli muutamia juttuja ja hyvin alennuksin niitä sieltä löydettiinkin.Halusin valkoisen parisängyn aluslakanan ja Annon aluslakanat olivat tarjouksessa, joten mukaan tarttui beigen värinen valkoisen rinnalle, koska kaksi lakanaa oli yhteishintaan 20€ (ovh 19,90€/kpl) . Nappasin myös kaksi Annon valkoista tyynyliinaa yhteishintaan vitosella (ovh 3,90€/kpl). Ei siis huono reissu ollenkaan. Harvoin mulla ostoslista ja alelaarit näin hyvin kohtaa.
Aleprossat me sit päätttiin upottaa olkkarin mattoon.
VM-Carpetin Menuetti paperinarumatto huusi mulle matto-osastolla ja otettiinkin se kokeiltavaksi koossa 130x200. Helppohoitoisuus oli maton kriteereissä kauniin ulkonäön rinnalla huipulla ja mielestäni tässä matossa molemmat täyttyvät. Luonnonvalkoinen sävy oli mielestäni selkeästi vaaleampi luonnossa.
Ja voi varjele se näyttää ihanalta mustan pyöreän nukkamaton jälkeen. Vaalea väri ja materiaali teki huoneesta heti paljon raikkaamman. Tää matto tuli siis jäädäkseen. Nukkamatot lähtee nyt toviksi vintille vaihtoon ja katellaan niiden kohtaloa sitten myöhemmin.
Muutenkin nyt tuntuu, että syksy pakottaa hieman tekemään pieniä hankintoja kotiin. Tänään sain vaihdettua olkkarin kesäverhot vähän syksyisempiin, mutta näitä verhoja on kateltu nyt ilmeisesti liian kauan, koska halu ois lähteä vähän kangasostoksille uutta kappaa silmällä pitäen. Myös vilttejä ja kynttilähässäköitä on alettu kiireessä kaiveleen esille. En tajunnu, että Lapin reissun aikana täällä on illat ehtiny jo näin pimeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.