lauantai 31. elokuuta 2013

Romanttisen komedian pääroolissa

Eilinen ilta oli niin upea, että leijailen vieläkin ihan taivaissa. Pakko siis jakaa teillekin vähän tapahtumia.
Olen tiistaista asti ollut lasten kanssa kolmisin kotona, koska mieheni on ollut työreissulla. Eilen siinä sitten odoteltiinkin ulkona iskää saapuvaksi, kun pihaan ajoikin yllättäin lasten kummitädit (mieheni serkut) ja sanoivat, että minulla on 50 minuuttia laittaa itseni lähtövalmiiksi.
Pienen säikähdystaistelun jälkeen painelin pikasuihkuun, meikit nassuun, tukka kuosiin ja musta mekko niskaan. Pihaan ajoi upea musta mersu, johon mun oli vaan hypättävä. Ei ihan jokapäiväistä kotiäidin arjea, joten olin hieman hämilläni siinä naapureiden katellessa vierestä. Kuljettaja ei suostunut paljastamaan määränpäätä, vaikka vähän utelinkin, joten istuin sit hiljaa ja ihmettelin. Aloin jo vähän nauttiin tästä kaikesta.
Karrettiin sit Helsinkiin ja päämäärä oli Ravintola Gaijin, jonka pihalla mieheni olikin odottamassa ruusukimpun kanssa. Arvatkaapa vain kuinka rakastunut nainen autosta tuli ulos. Olen pitkään haaveillut kyseisestä ravintolasta ja tämä tuli tällasen viikon jälkeen niin tarpeeseen. Ihana mies seurana, aivan taivaallista ruokaa ja hetki ihan omaa aikaa. TÄYDELLISTÄ!  Päädyttiin syömään maistelumenulta Menu Shinjuku ja voin sanoa, et ensimmäisestä härkätartarista jälkkäriin asti oli iho ihan kylmillä väreillä. Oli vain niiiiiiiin hyvää!  Ja siihen päälle sain vielä ihanan lahjankin.
Siis sen verran selventääkseni, että meillä oli tuossa viikolla kolmevuotis hääpäivä, mutta en ihan ollut valmistautunut näin hulppeaan iltaan. Oma Seppälästä hankkimani hääpäivälahja vähän kalpeni kaiken tämän rinnalla.
Mutta siis hatunnosto rakkaalle aviomiehelleni tämän kaiken suunnittelusta ja toteutuksesta. Elämä voi siis olla joskus niin kuin joissakin ennalta-arvattavissa romanttisissa hömppäkomedioissa. Itse vain yllätyksekseni pääsin loistamaan pääesiintyjänä.
Rakastanrakastanrakastan!
(Kuvan koru minulla riippui kaulassa. Teetin sen joskus vuosi taaksepäin ja se on ollutkin yksi käytetyimmistä aarteistani. Kuva on hääkuvamme ja takana teksti, joka on minulle itselleni hirmu tärkeä.)

8 kommenttia:

 1. Eihän tähän muuta voi sanoa kuin <3!!

  VastaaPoista
 2. <3

  ps. Täytyykin näyttää tämä Jannelle. Meillä on ensi viikolla 2v.hääpäivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että apua. Ei tällaisia saisi tehdä.
   Tekee muiden miesten olon kamalan vaikeaksi :D

   Poista
  2. Joo siis ei meilläkään ihan jokapäiväistä oo tällanen. Siks kai tästä pitiki tehdä näin isi haloo ja tulen varmaan leijaileen yläpilvissä vielä pitkään. Pääs ukko yllättään pahemman kerran, mutta onneks positiivisesti.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.