tiistai 20. elokuuta 2013

Virkkausvieroituksessa

Se tunne, kun käsityöläisen tärkeimmät työkalut meinaavat sanoa sopimuksen irti. Mun kädet hajoo ja mun levikset repee siitä syystä. Oon ollut oikeasti tosi kipeä välillä näiden kanssa, mut ei vaan ole pää antanut periksi myöntää, et jotain hoitoa tarttis.

Sormien iho allergisoi nyt pahasti jollekin ja eilinen lääkärisetä määräsikin kolmen viikon kortisonikuurille. Nyt siis yritetään edes viikko olla tarttumatta lankoihin ja koukkuun, et saatais kädet kuntoon ja työt taas käyntiin. Ensinnäkin hävitän kaikki teräskoukut tästä huushollista. Bambuset ja päällystetyt koukut siis kehiin. Pelkoa aiheuttaa tietty se, et allergian syy on joku virkkauslangoissa käytettävä väriaine (jonka selvittäminen onki sit vähän pitempi prosessi), mut alotetaan ensin noista koukuista.

Jotain positiivistakin...Noh tässä "saikulla" ollessa, jos kotiäiti voi sellaista termiä käyttää, on hyvää aikaa sit hakea inspiraatioita netin kautta ja vähän päivitellä tätä mun blogiakin. Pitkä syksy ja talvi edessä, joten ideapankkiin on hyvä kerätä kaikkea jännää pahan päivän varalle. Ja voishan tässä kaivella noita arkistojen aarteitakin ja jakaa niitä tässä odotellessa. Materiaalia on vuosien takaa ja ehkä niistäkin saataisiin jotain postattavaa.

Mut nyt tosiaan seuraillaan tilannetta ja ihmetellään.
Tällasta tää elämä välillä.

2 kommenttia:

 1. Ei yhtään kiva :( Toivottavasti paranee pian.
  Tai muuten sulla ei jää muuta vaihtoehtoa, kun aloittaa oppitunnit, opettaa siellä muut virkkaamaan ja keskittyä käskynjakoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tää tästä onneks alkaa oleen paranemaan päin. Oikeasti on vaan jo ihan hirveitä vieroitusoireita. Kuinka tuo virkkuukoukku onkaan jo niin kasvanu käteen kiinni... Pelaan sit ihan tuskasena Candy Crushia. :D

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.