maanantai 25. marraskuuta 2013

Tähtitunnelmointia

Niin niitä sesonkikoristeita aletaan taas pikkuhiljaa nosteleen esille. En ihan tohdi näitä joulukoristeiksi suoranaisesti nimittää, koska nää jää roikkumaan ikkunaan vielä reilusti vuoden vaihteen yli. Tää setti tuli hankittua viime vuonna ZBH:n joulumallistosta ja löytyy tänki vuoden joulukuvastosta. Näin ja rakastuin saman tien ja niin rakastu muuten moni muukin, koska nää myytiin viime jouluna loppuun alta aika yksikön.

Tähden malli tuo jouluista fiilistä, mutta rouhea pinta vähän antaa vastapainoa, joten viime vuonnakin taisin ne ikkunasta ottaa pois joskus helmi-maaliskuun vaihteessa. Ja luulen, et samalla kaavalla mennään tänäkin vuonna.

Joka ilta (ja välillä pimeinä aamuina) noissa kynttilät palaa, ja joka kerta kun niitä sytyttelen, jään niitä vain hymyissä suin tuijottamaan, joten omaan silmään toimiva kaksikko.

Näihin tunnelmiin ja raastinraudalta tuntuvan kurkun hidastama toivotan teille kaikille lukijoille ihanaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti mekin nyt saatais pian maa valkoiseksi. Kaipaan niin VALOA!

2 kommenttia:

  1. Nää on ihanat ja nyt kun päätin haluta niin tää odottavan aika on pitkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut pääasia, et ovat tulossa. Nää on kyllä niin ihanat.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.