lauantai 16. marraskuuta 2013

Kaukkikset piiloon ja tontut esille

Kuinka jonkin esineen löytyminen kaupan hyllyltä voikaan tuoda näin kivan mielen. Olen tovin haaveillut, jonkinlaisesta rasiasta/laatikosta/korista/pussukasta, johon saisi koottua kaikki rumat kauko-ohjaimet piiloon, mutta kuitenkin niiden täytyisi olla nopeasti saatavilla. Ja tänään ollessamme Kodin1:ssä hyllyltä mulle huuteli ihan super ihana kirjapiilo.

Vähän jänskäsin, et mahtuuko meidän isoin kapula sinne, mut voi sitä onnen määrää, kun kotona sain sovitettua sinne kaikki rumuudet ja vielä kameran päälle, joka on aina hukassa kun sitä tarttis, joten jos sekin pysyis nyt uudella paikallaan.

Jotenkin noi kaikki tekstillä varustetut rasiat alkaa tuleen korvista, koska mullahan noita tekstejä täällä sisustuksessa on jo vähän liiaksikin ja siksikin rakastuin kirjapiiloon niin paljon, kun se poikkeaa niin paljon siitä, minkälaista luulin hakevani. Tämä oli juuri sitä mitä hain, mutta en vain tienny sitä. Pinnan tekstuuri on ihanan karhea ja kuviot tosi symppikset. Väritys sopii täydellisesti koko ajan sisustukseen enemmän ja enemmän eksyvään hiekan sävyyn.

Ja vihdoin mukaan tarttui myös Aallon tarjotinkin puoleen hintaan. Tätä alea varten on taas hiki hatussa leimoja kerätty. Tänään kriittinen vimppa leima tuli ruutuun ja kipaisinkin äkkiä tarjotinta hakemaan. Ja onhan se vain niin kaunis. Josko siihen illalla virittelis vähän tunnelmaa, et pääsee heti kunnolla testattavaksi.

Ja pitihän se vähän alkaa jo jouluakin kaivaan esille. Ja aloitinkin tälleen "rauhallisesti" läjäyttämällä ZBH:n viime joulumallistossa olleet ihanuudet Tjockiksen ja Långemanin lipaston päälle. Jouluaika on niin lyhyt ja tontut niin söpöt, et en vaan voinu itelleni mitään. On mulla vielä lisääkin tonttuja tuolla odottelemassa, mut en vaan kehdannu heti nostaa heti kaikkia esille. Jos tälleen pikkuhiljaa...

Ihanaa lauantaita kaikille!  
Joko sielläkin on alettu kaiveleen joulua esille vai olenko vain toivottoman ajoissa liikkeellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.