torstai 14. marraskuuta 2013

Syntisen hyvä Rocky Road suklaa

Me ei olla mitään kakunsyöjiä, joten perinteeksi on alkanut muodostumaan, että korvaamme kakut juhlapöydässä jollain muulla namilla. Isänpäivänä (oiskohan jo kolmatta vuotta putkeen) tekasin Rocky Roadia kahvipöytään. Se vain on niin helppoa ja NIIIIIIIN syntisen hyvää, että ei haittaa, vaikka sitä tekee aina uudelleen ja uudelleen. Ja variaatiomahdollisuuksiakin on rajattomasti, joten makuelämyksiä voi muutella mielihalujen mukaan.

Tällä kertaa sekakulhoon eksyi riisimuroja, kuivattuja karpaloita, suolapähkinöitä ja minivaahtiksia. Sekaan kaadoin tällä kertaa 2 levylllistä sulatettua maitosuklaata. Tämä komeus sekaisin ja vuokaan. Painoksi kaivoin vähän kokkikirjoja ja tämä satsi voi huoletta olla jääkaapissa useamman tunnin. Itse teen aina edellisiltana kaappiin tekeytymään. Sit vaan leikataan halutun kokoisiksi palasiksi ja kuola poskella nautiskelemaan. NIIIIN HYVÄÄ!

Pahoitteluni postauksien hitaasta tahdista. Arki on pyörinyt kahden nuhaisen lapsen ympärillä, että en ole itsekään sit saanut  aikaiseksi kummempaa. Ainahan noita käsitöitä tulee väännettyä, mut yritän malttaa siihen asti, et saan jotain valmiiksi asti. Toivotaan, et pian ois jo jotain esiteltävääkin.

6 kommenttia:

 1. On pitänyt kokeilla, mutta aina se on jotenkin unohtunut. Onneksi tulee näitä muistutuksia eteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kerran teet, niin eipä unehdu enää. Niin helppoa, niin hyvää ja todella koukuttavaa. ;)

   Poista
 2. tätä esikoisen 4v. synttäreille!! vesi herahti kielelle heti! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä, pitääpä kokeilla pikimmiten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tää jos mikä on taivaallista ja syntistä yhtä aikaa.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.