torstai 29. elokuuta 2013

Valkoinen virkattu torkkuviltti

Jeeiiiiiii! Nyt se on valmis. Palat valmistuivat ja sain ne yhdistettyäkin jo viime viikolla, mutta sit loppumetreillä tuli pari muuttujaa matkaan ja työ piti hetkeks jättää sivuun.
Eilen illalla sain kuitenkin ulkoreunankin viimeisteltyä, joten nyt voi siis tuulettaa. Palasia tuli koukutettua 63 kappaletta (7x9) ja lankana käytin ihan perinteistä valkoista Novitan 7 veljestä. Kokoa viltillä on 120x150cm, joten sen alle mahtuu hyvin heittään parit kylmät jalat. Palat tein Garnstudion mallilla, joka löytyy täältä.  
Kyllä nyt kelpaa köllötellä takkatulen loimussa sohvalla ja ehkä vähän tehdä käsitöitä. Kotihiiri on valmis kohtaamaan syksyn viimat ja talven pakkaset, vaikkei niillä tulemisella nyt niin kauhea kiire olekaan. 

10 kommenttia:

 1. Upea upea upea! Onnittelut hienosta lopputuloksesta! Upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Nyt mietinnässä, et minkä ikuisuusprojektin sitä sitten aloittais.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No voi kiitos! Tykkään iteki hirmusesti ja sopii ku nenä päähän tuohon meidän olkkariin. Siks nää oma tekeleet on parhaita kun saa tehdä juuri sellaisen kuin tarvitsee. Aina vain lopputulos ei ihan täytä ajatuksia, mut tässä tapauksessa hymyilyttää. Tää näytti kyl kivalta meidän makkarissaki, joten saattaapi olla, et vilttitehtailu jatkuu. :)

   Poista
 3. Hei voisitko linkittää tuon virkkamasi neliön ohjeen? :) Ihana peitto meinaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin tietenkin. Se on näköjään unohtunu matkan varrella. Nyt se on päivitettynä ja löytyy suora linkki tekstistä. Pahoitteluni!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Suuri rakkauteni ja aina esillä kotisohvalla. ;)

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.