torstai 2. lokakuuta 2014

Pinkit puolipitkät pöllöpalmikkovillikset

Niin onnellinen! Vihdoinkin ehdin tekemään itsellenikin lämmikettä. Mie niin tarttin uudet sukat ja pitkään mietinkin, et millasia lähden toteuttaan, kun blogi toisensa jälkeen postas toinen toistaan upeampia villiksiä. Meinas tulla inspiraatio yliannostus.

Omasta sukkahaavelistauksesta löyty :
Lankalaihistelu
Uuden kantapään opettelu
Reilu pituus
Palmikko pohkeeseen
Pöllöneulos helmineen kaikkineen

Laatikosta löyty reilusti pinkkiä 7veikkaa, joten pääsin heti toimeen, kun sain vaan suunnitelmat selviksi. Useita sukkahaaveita yhdistelin siis samaan projektiin ja lopputuloskin on sen mukainen.


Pöllösukkien ohjeen bongasin täältä ja sitä apunakäyttäen treenasin pöllöpalmikon. Omiin sukkiini oli saatava lisäksi palmikko pohkeeseen. Siitä inspis kiitokset Sateenkaaria ja Serpentiiniä blogin Lauralle (hullu villasukkanainen).


Perinteinen vahvistettu kantapää muuttui nyt ristiinvahvistetuksi ja tää oli kyl kiva päätös, koska lopputulos miellytti silmää ja onhan aina kiva oppia jotain uutta.


Helmien neulominen olikin sitten se veemäisen vaihe. Eihän mun pikkuruisista helmistä villalanka läpi mahtunut puhumattakaan ohuesta virkkuukoukusta, joten niiden kiinnitys jäikin sitten loppuun. 32 pöllöä odotteli silmiään, joten tovinhan se otti, mut johan se nyt kannatti. Mulla on nyt kuitenki blinkiblinki sukat, joissa kelpaa varpaita lämmitellä



14 kommenttia:

  1. Kauniit on,erityisesti toi kantapää.Pitäis opetella kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula! Näistä tuli kyl heittäen oman lempparisukat. Ja toi kantapää on kyl niin kivannäköinen, et ristiinvahvistettua tulee varmasti tehtyä toistekin.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Kiva kuulla, et säki tykkäät, ku oot tollanen sukkamestari ite

      Poista
  3. Onpa kivat! En ookkaan vielä sukkiin pöllöä kokeillut, pipoihin kyllä. Mä oon ruukaannu useinkin tehdä tuollaisen kantapään, tulee hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! Pöllöt toimii ihan kaikessa. Iteki mietin jo pöllöpipoa, ku laatikosta löytyis Hile lankaa useampi kerä työstetyks pääsyä.

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Voi että miten nätit sukat! Ihastuttavat!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat, ja varmasti vaivansa arvoiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän nää nyt valmiina hymyilyttää enemmän ku tekoaikana. Ja hullua mut totta, et toisia täs jo suunnitellaan.

      Poista
  7. Ohhohoooo. On sulla ollut hommaa tuossa. Ei ois ihan suurpiirteisen ihmisen hommia tuo ;) Hienot sukat sait itsellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ole aika päheet. Ja ne on niin pinkit ja kimaltavat, et pakkohan sitä on tuntea ittensä aika tyttömäiseks villiksissä, joka on kaikessa kieroudessaan aika outo yhdistelmä.

      Poista
  8. Tosi hienot villasukat ja tuollaista kantapäätä on pakko testata itsekin :D

    VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.