sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Xmas by Zelected by Houze

Tämän vuoden ZBH joulutuotteissa on kyllä sellaisia yksilöitä, jotka osuu ja uppoaa tähän emäntään.

Tonttu Hubert vei sydämeni jo kickoff tapahtumassa. Sopii hyvin tämän hetken valkoisiin koteihin. Jaloissa tontulla on tukevat painot, jotka pitävät sen kyllä hyvin pystyssä.  Kokoakin tyypillä on 52senttiä, joten ei mikään ihan pikku-ukko. Ja mitä enemmän olen sitä tuossa mukana kuskaillu, niin sitä enemmän se on mun sydäntä valloittanut.

Angels kokoelman tekstiilejä hehkutin jo aiemmin ja livenä ne olivat vain vielä hurmaavammat. Sekä valkoinen ja harmaa yksilö toimivat todella hyvin. Löytyy siis tyyny- ja kaitaliinoja. Kirjailussa on käytetty sekä kulta- että hopealankaa. Ja kuvassa tyynyliinojen alla komeilee vielä rakastamani Zermatt tähti viltti (fleeceä ja teddyä).

Stella tähtipari on minulle jo viime joulusta tuttu ja nehän roikkuivat ikkunassani paljon vielä joulun jälkeenkin. En vain raskinut ottaa pois ja tuikut paloivat niissä harvase ilta. Ne voi myös asettaa pöydälle niin halutessaan. Hyviä kuvia en vain varastosta löytänyt, joten lainasin niitä vähän ZBH joulukuvastosta .

Decorate box on myös mukana tänä vuonna ja sen monikäyttöisyys on vain niin ihana. Se kulkee kyllä mukana vaikka ympärivuotisena koristeena, koska laatikkoa voi somistaa sesongin ja fiiliksen mukaan. Jouluna sisään voi laittaa vaikka patterikäyttöisen ledivalosetin tai joulupalloja. Tällä hetkellä omani on täytetty männynkävyillä ja pari seinää peitin valokuvin. Juhlissa se on mukava pöytäkoriste, koska sisustaa voi täyttää teeman mukaan.

Ja sinkkinen Angelina kynttilänjalka tuo kyllä sellasta rauhaa jokaisen kodin jouluun. Yksityiskohtaiset kuvioinnit siivissä pääsivät irti vasta saadessani tuotteen käteeni.
Kuvastossa sen kauneus ei vain päässyt niin pitkälle kuin todellisuus oli.

Jouluhan tulee joka vuosi, mutta jotenkin tänä vuonna odotan kovasti, että saa kotiakin vähän laittaa joulukuntoon. Johtuiskohan se noista muksuista???

2 kommenttia:

  1. Hyvä Minna:).... sie se oot ihan joulufiliksissä jo, ...niin miekii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiä, mitä mulle on tapahtunu.En aikasin ole ollu tällanen ja tänäänki meinasin mennä Jumbossa ihan sekasin, ku siellä oli jo kaikkea joulukrääsää tarjolla. Se on varmaan tuo Hubert, joka on pistäny mun pasmat sekasin.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.