lauantai 7. syyskuuta 2013

Onni on uusi imuri

Olen täälläkin tainnut joskus kertoa, että en ole mikään kauhea siivousintoilija, mutta koska kaunis koti on minulle tärkeää, niin toki se puhtaus kulkee siinä rinnalla. Olen pitkään kironnut meidän imurin tehottomuutta ja kun Kirbyn imurikauppias kävi meillä pyörähtämässä, aloin miettimään, kuinka turhaa oma siivoaminen on, kun pöly vain leviää pitkin kämppää imuroidessa. Kirbyyn en kuitenkaan höyrähtänyt, vaan aloin miettimään tällaisen tavallisen tallaajan kukkarolle sopivampia vaihtoehtoja.

Ennen piti olla markkinoiden hiljaisin, nyt puolestaan tehoja tarvittiin. Pölypussin täyttyessä imurin tehot monesti laskee, joten pölypussiton versio oli nyt hakusessa. Dysonin valikoimaa tutkailtiin tovi, mutta sitten suositusten kautta päädyttiin Electroluxin UltraCaptic imuriin.

Cittarista se tänään kärryyn nostettiin, vaikkei virallisesti edes imuriostoksilla oltukaan. Ehdotin miehelleni, et käydään kurkkaan imurihylly, kun kerran marketissa jo oltiin, ja siellähän se meitä odotteli plussatarjouksineen kaikkineen. Ja mitä sitä äkkiseltään tuossa ehdin testata niin potkua siinä laitteessa ainakin riittää. Eilisen imuroinnin jälkeisiä pölymääriä saatiin kauhulla tuijottaa säiliöstä. Tää tuli siis todellakin tarpeeseen.

Viikonlopun ohjelmistoon lisätään siis vähän imurointia. Josko tällä laitteella minustakin kuoriutuisi kunnon siivoushengetär. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.