perjantai 20. syyskuuta 2013

Äidin fiilistely perjantai

Vähän selveentääkseni aikaisempia ZBH fiilistelypäivityksiä: Olen odottanut kuin kuuta nousevaa mallistoani saapuvaksi ja tänään kauan odotettu pakettikortti odottikin laatikossa ja kävin ihanuudet hakemassa. Ja kyllä ne taas vain tekivät sen, mitä kaksi aiempaakin kautta ;nettikuvastossa tuotteet ovat ihania, painetussa kuvastossa ihanampia, mutta voi kuulkaas kun ne saa nähdä livenä. Muutama juttu vei heti sydämeni ja pitihän se heti tunnelmatestata pari yksilöä saman tien. Tässä siis Kashmir Lights, Lauren ja Zahara. 
Luulen, että näitä päivityksiä siis luvassa lisää, mutta aloitan tälleen varovasti. :)

Samalla paketinhaku reissulla käväsin hakemassa kasan sisustuslehtiä. Löysin facebookin paikallissivuston kautta ilmoituksen, jossa haluttiin päästä kasasta sisustuslehtiä eroon muuton tieltä. Minähän toki rivakkana tyttönä ne sit varasin ja tänään kävinkin hakemassa ihan uskomattoman kasan sisustuslehtiä laidasta laitaan ja ihanaa, että mukana on muutama uusikin tuttavuus, joita en aikaisemmin ole päässytkään selaamaan. Ei siis illalla ainakaan tekemisen puutetta ole, vaikka mies onkin iltariennoilla.

Ainoa, mikä harmittaa on, etten alkuperäisten suunnitelmia mukaan hakenutkaan suklaata kaupasta ja arvatkaapa vain, mitä nyt tekee NIIIIIIN paljon mieli.

IHANAA VIIKONLOPPUA kaikille teille lukijoille! Teitä on tullut mukavasti lisää seuraamaan tätä minun sekamelskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.