tiistai 11. kesäkuuta 2013

Olkkarin katseenvangitsija

Ollaan siis nyt asuttu tässä meidän paritalon puolikkaassa kaksi vuotta. Mitään isompaa remppaa ei tähän olla tehty; vähän pintoja maalailtiin ja pientä tuunausta. Näkyvin muutos tähän tehtiin viime kesänä, kun mieheni taiteili meille kiinteän "TV seinän" olkkariin. 
Paperilla sitä pitkään suunniteltiin ja mietittiin, et mitä sinne pitäis saada upotettua. Takkapuut oli sinne ainakin saatava ja toki elektroniikka ja itse toivoin pientä kirjahyllytasoa.
Joka päivä sitä saa katella ja todeta, et se projekti kannatti, vaikka silloin rakennusvaiheessa aiheuttikin harmaita hiuksia koko porukalle.
Hyllyn runko rakennettiin paikanpäällä kertopuusta (väliseinätolppaa). Hyllyt on melamiinilevyä, jotka otettiin kierrätyskäyttöön vanhoista vaatekaapeista. Etupaneeli on kipsilevyä ja pinta maalattiin Tikkurilan tunto karhealla (pinta näyttää ja tuntuu rapatulta). Jos nämä tunto maalit on vielä joillekin outoja niin suosittelen käyntiä rautakaupassa niitä kattomassa. Ne on IHANIA! Hyllyjen syvennykset maalattiin Tikkurilan Helmi kalustemaalilla (sävy Tyrsky).
Nyt kun tässä kirjottaessa haastattelin tuossa vieressä futista kattovalta mieheltäni kommentteja hyllystä, niin sieltä tuli tällainen perisuomalainen :
"No ohan se vähän tommonen".
Noh mie tykkään ainaki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.