torstai 27. kesäkuuta 2013

Meidän uusi lemmikki : HAPPYPOTAMUS

Tässä on blogirintamalla ollu nyt muutama päivä aika hiljasta ja syy on tässä. Kaverini innoittamana aloitin pienen välikäsityöprojektin ja uppuiduin täysin vajaaksi viikoksi koukuttamaan kukkatilkkuja. Jotenkin tekeminen oli välillä todella nihkeää ja siksi teinkin tätä aina kun vain mahdollista, että sain tämän nopeasti valmiiksi. Pelkäsin liian pitkän tauon aiheuttavan sen, ettei tämä koskaan valmistuisi. En tajua mikä tässä nyt oli vikana ; helteestä hikiset sormet ja seitsemän veljestä eivät ilmeisesti olleet se paras yhdistelmä??? Täytyy joskus kokeilla toisella langalla tai on vaan otettava uusintaottelu sitten talvipakkasilla.
Tänään se kuitenkin valmistui ja lopputulos kyllä kompensoi kovasti tekoprosessia. On se niin söpö, ettei haittaa, vaikka joutui välillä vähän irvisteleen. Ohje löytyy Ravelryn sivuilta pientä korvausta vastaan (englanninkielinen) ja ohje olikin todella ihana. Se sisälsi 35 sivua todella selkeää kieltä ja upeita ohjekuvia.
Koko virkkauksen ajan mietin, että miten ihmeessä tällasia edes osaa alkaa keksimään. Pehmoleluja olen kyllä tehnyt ennenkin, mutta tämä oli kyllä omaa luokkaansa. Sohvatyynyksi se nyt nimettiin ja paikkansakin se olkkarista jo löysi.
  Hankinnassa on vielä uudelle tulokkaallemme kunnon jalokiviblingbling-silmät, mutta sellasia ei mun taikalaatikoista valitettavasti tähän hätään löytynyt.

8 kommenttia:

 1. On se vaan niiiiin söpö ja ihana <3

  VastaaPoista
 2. Tämähän on vallan suloinen tapaus :)
  Todella persoonallinen ja mukava värimaailma. Eikä tuollaiseen välttämättä tarvitsekaan silmiä, kun eläin on hyvin tunnistettavissa.
  Onko mitä täytteenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iteki tykkäsin väreistä. Passaa nyt hyvin kodin muuhun väritykseen. Löysin kaapin perältä Ikean tyynyjä halvimmasta päästä ja päästin ne päiviltä. :)

   Poista
 3. Tää on aivan huippu ihana! Ihan halattavan suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meidän juniorin mielestä ratsastettavan ihana. Happy sai sen verran kovaa kyytiä tänään. :)

   Poista
 4. IHANA<3 Itelläki on ohje valmiina oottamassa, pitäs vaan päättää mitä värejä käyttäs...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, et itelläki tulee vielä kaivettua ohje uudelleen esiin ja silloin ehkä vähän raikkaammalla linjalla mennään. Tää on vaan tätä mun mustavalkoista aikaa ja näyttää se Happypotamus toimivan tälläki, joten rohkeasti vain kokeilemaan. Ja kiitos, että jätit merkin käynnistäsi. Toivottavasti palaat. :)

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.