sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Zelected By Houze showroom

Järjestin eilen elämäni ensimmäisen kerran myymieni sisustustuotteiden showroomin kotonani. Vajaa kymmenen vierasta saapuikin paikalle ja tuotteet jälleen kerran herättivät suunnattomasti kiinnostusta ja tulostakin saatiin aikaiseksi.

Oma sosiaalinen elämä on nykyään niin vähäistä, että oli ihanaa hieman kestitä vieraita siinä tuotteiden esittelyn lomassa. Päivä oli kyllä tosi kiva ja olinkin illalla ihan hymy korvissa. Kiitos vielä vieraille ja kiitos miehelleni, joka piti lapsiparkkia takapihalla esittelyn ja kahvittelun ajan!

Kaikkea kivaa kattaukseen. Valitettavasti Butler tarjotin ei tällä hetkellä kaupan.
Tekstiilejä


Sekalainen seurakunta tuikkusomisteitaBLING BLINGIÄ!


Kattaukseen sain mukaan Menú liitutaulun ja Candy ja Bisquits lasipurkit

Tämä oli vasta alkua ja harjoittelua, joten jatkoa seuraa.
Syksylle jo toivottiin uusintaa uuden malliston kanssa, joten eiköhän se oteta sitten asiaksi.

2 kommenttia:

  1. Kyllä Zbh:lla on ihana tuo uusin kuvasto! Tänään sitä juuri selailin ja teki oikein mieli laitella blogiin niitä ihania sisustuskuvia. Ei vaan nyt oikein kehtaa alkaa sitä mainostamaan, kun tuli lähdettyä tuon Living and Roomin kelkkaan;)

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän kyllä, ettei viitsi kahdessa joukkueessa pelailla yhtä aikaa, mut itse olen kyllä niin ZBH:n tuotteisiin höyrähtänyt ja jotenki tuntuu, et kaikki systeemitki on parantunut tämän kuluvan kauden aikana. Itse olen nyt kaksi kautta ollut mukana ja ainakin ensi syksy olisi vielä edessä. On kyllä niin hyvä fiilis näistä tuotteista, et toivottavasti vielä pitempäänkin. Saatiin ensimmäinen Suomen edustajien koulutuspäiväkin ja siellä päästiin kyllä kunnolla tekemään kehitysideoita porukalla.

    VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.