tiistai 7. toukokuuta 2013

Änyyteenyt!!!

Kun lapset nukahtavat ja mies katoaa näin mm-kisojen aikaan jääkiekon ihmeelliseen maailmaan, alkaa minun oma aikani. Silloin uppoudun sisustuksen ja käsitöiden maailmaan. Vinkkejä ja ideoita löytyy netistä pilvin pimein, mutta ehkä minultakin löytyy jotain lisättävää näihin laajoihin skaaloihin. Kuvamateriaaliakin tuotoksistani on kertynyt jonkin verran ja tarkoituksenani olisi niitä teille hieman raottaa.

Oma koti kullan kallis... Borta bra men hemma bäst... Home sweet home...
Kotona tulee vietettyä siis toooooodella paljon aikaa, joten pitäähän kodin miellyttää kaikkia asukkejakin. Remppaa, sisustusta ja pihahommia... Kuvia siis tästä omasta tukikohdastakin tulossa lähipäivinä. Ja tämähän on sellainen projekti, joka ei koskaan lopu.

Tällä hetkellä oma pakopaikkani arjen hulinaa on Zelected By Houze. Kotikutsuilu aikuisten naisten parissa on hyvää vastapainoa elämälle kotona kahden alle kolme vuotiaan kanssa. On parhautta kun kalenterissa lukee kutsuvaraus kellonaikoineen kaikkineen, että joutuu pakon sanelemana poistumaan kotikolosta. Joskus tämä napanuora kodin ja ulkomaailman välillä on hyvin lyhyt ja napakka. Kun auton saa pakattua täyteen tavaraa ja  keula kääntyy kohti kutsuja, aukeaa aivan uusi maailma.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.