keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kodin ongelmakohtia : osa 1

Jokaisessa kodissa on varmasti aina jokin osio, joka ei ihan silmää miellytä. Omassa niitä on kyllä vielä useampikin, mutta pikkuhiljaa pienillä muutoksilla niitä on kyllä saatu rajattua vähemmäksi.

Tämän kertaisena muutoskohteena on avokeittiön ja olkkarin välinen seinä, jota vasten tällä hetkellä nojailee Ikean ruskea Malm lipasto ja kokonaisuus ei vain toimi. Ekanakaan lipasto ei istu siihen värinsä puolesta, toiseksi lipaston takana on pistorasia, joten sitä ei ole voitu laittaa keskelle seinää vaan se kenottaa oikealla ja ärsyttää silmääni ihan hirveästi ja kolmanneksi tahdon seinällekin vielä jotain, koska huonekorkeuden takia tila näyttää todella tyhjältä.

Pitkään mietittiin, et käydäänkö ostamassa MDF-levyä ja rakennetaan itse avohylly. mutta kahden alle kolmivuotiaan "muuttujan" kanssa nämä projektit tuntuvat välillä venyvän turhan pitkiksi, joten mentiin tällä kertaa helpomman kautta.
Kodin1:n valkoinen 3x3 Box  hyllykkö  oli kaipaamamme huonekalu, joka on korkeutensa ja leveytensä ansioista todella ideaali tilaan. Se on myös avoin takaa, joten pistorasiankin pitäisi asettua. Näin siis hyllykkö saataisiin keskelle seinää. Odoteltiin sitten tovi, että tulis joku ale-kampanja ja nythän meillä on hyllykkö varattuna ja toivottavasti jo ehkä huomenissa noudettavissa.


Tässä tämä murheenkryyni. Pistorasia sijoittuu tuonne pikkuprinsessa "aarrelaatikon" taakse.


Loppu viikosta pääsen varmaan postaamaan ennen ja jälkeen kuvia tilasta. Toivotaan, että siitä tulee sellainen kuin olen jo mielessäni ehtinyt ajatella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.