torstai 16. toukokuuta 2013

Siivouspäivän vaihdokit

Kyllä tämä kesäntulo vain aina saa aikaiseksi sen, että pitää vähän saada jotain uutta kivaa kotiin ja nyt hankintalistalla olikin uudet matot eteiseen ja keittiöön. Eilen postiluukusta tipahtikin Askon kuvasto ja sieltä silmiini hyppäsivät tarjouksessa olevat Block-matot. Aamulla äkkiä siis soitto myymälään ja mieheni kävikin ne töistä tullessaan hakemassa.

Oli tapahtunut tällainen laskuvirhe pankissa, että luulin näiden olevan samanmittaiset edellisten mattojen kanssa, mutta ne olivatkin varmaan 40 senttiä lyhyemmät. Alkuun se vaivasi silmää kovastikin, mutta mitä pitempään niitä on nyt tuossa paikallaan tuijoteltu, niin sitä vähemmän asia on vaivannut. On ne vaan niin ihanat. Ainakin siihen asti, että ensimmäiset tomaattikastikkeet osuvat valkoiseen raitaan. ;) Voi olla, että kun vanhat vaihdetaan jossakin vaiheessa takasin, niin ne tuntuvat sitten liiankin raskailta näiden jälkeen.


Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ja tästä innostuneena tempasin kesäverhotkin olkkarin ikkunaan. Taas kerran mietin, että onko nämä liian imelän väriset, mutta kyllä ne on niin freesin ja kesäisen näköiset, et näillä mennään. :)

Ennen
Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.