perjantai 6. maaliskuuta 2015

Helpot nyöritetyt polvisukat

Tämä sukkamalli on ollut tekolistalla jo pitkään ja vuoden vaihteen lomareissulla sain nämä vihdoin toteutettua. Kuitenkin näiden postaus on unohtunut jonnekin ajatusten uumeniin, koska nämä sukathan jäivät Lappiin heti valmistuttuaan ja ovat vähän niin kuin unohtuneet omasta pääkopasta. Tässä saikulla ollessa tuli selattua vanhoja kuvakansioita ja nämä tulivat vastaan joten pitihän nämäkin saada tänne arkistoitua.

Kyseessä on siis nyöritetyt Polvisukat, joiden ohje tuli vastaan Nemiran Nurkkauksessa. Malli oli juurikin niin helppo, että automatkalla Lappiin näitä oli helppo kilkuttaa eteenpäin pimeässäkin autossa. Jossain vaiheessa malli tuntui jopa liian yksinkertaiselta ja meinas kyllästys tulla, mutta lopputulos oli vain niin ihana, että pitää tällaiset vielä joskus tehdä itsellekin. Nämä ihanuudet jäivät äidin jalkoihin hänen niitä sovittaessaan.

Tämän kuvan verran ehdin sukkia pitää omissa jaloissa. 
Tässä muutamia kuvia uuden käyttäjän jaloissa. 

Onhan malli valmiina vain niin suloinen ja värivaihtoehtoja olisi loputtomiin, joissa tämä malli näyttäisi kivalta. Jonakin päivänä vielä tartun härkää uudelleen sarvista.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nää on valmiina kyllä supersöpöt. Ja ajatuksissa oli nyörittää noi satiininauhalla, mut en ehtinyt niin pitkälle ku ne jo napattiin. Ehkä sit seuraaviin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Ihanat nyörisukat oot siekin tehny!! Ite kans puuhastelin sukat tuolla mallilla ja tykkään ihan hirmuisesti :)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on blogissani tunnustus :) http://kotiruusu.blogspot.fi/2015/03/huovutettuja-palloja-tunnustus.html

  VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.