keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Rakkautta ja romantiikkaa 1.0

Nyt kyllä oli niin mieluinen välityö tässä kaiken isomman rinnalla, et ihan into piukeana täällä kirjottelen.

Jostain Facebookin virkkausryhmästä silmiini iski kaaviokuva kauniista kaulakorusta, jota lähdinkin kokeilemaan. Valitettavasti en tarkempia taustoja osaa kertoa. 

Enemmän ja vähemmän seurailin ohjetta ja sovittelin sitä 6-säikeiselle Liina kalalangalle sopivaksi. Lanka oli juuri sopivan ohut, että kuviot tulevat kivasti esiin, mutta kuitenkin sen verran kova, että se pysyy hyvin muodossaan ilman tärkkäystä.


Koru alkoi kivasti hahmottumaan ja sainkin ajatuksen, että kokeilen kiinnittää tämän komeuden vielä aikaisemmin Sinellistä hankkimaani lukolliseen koruvaijeriin. 

Yllätyksekseni tästä tuli kertaheitolla täydellinen. Jotenkin tämä vain iski niin lujaa ja rakastuin samantien.Valkoinen romanttinen koru vain toi hyvän mielen tekijälle ja kokonaisuus oli vain sellainen puuttuva palanen, joka omista koruvarastoista selkeästi uupui.


Tämä laitetaan niin tuotekehitykseen. Ajatuksia versiosta 1.1 on jo useammanlainen...

Lanka : 6-säikeinen Liina kalalanka , valkaistu valkoinen
Koukku : 1,5mm

13 kommenttia:

 1. Upea! Mitä siitä vielä kehittyykään hyppysissäsi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Tästä tuli kyllä itsellekin mieluinen.

   Poista
 2. Ihana! Tosi kaunis ja herkkä! ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No voi kiitos. Kyllähän tästä tuli aikasta ihana!!!!

   Poista
  2. Kauas sulla menee tälläisen tekemisessä? Jaksaisitko tehdä mulle? Jos olisi sen verran suuri tuo renkas, että saisin sen kaulunpaidan kauluksen alle?

   Poista
  3. Eihän tällaisen tekemiseen kyl kauaa menis kuhan ois joku väli missä ehtisin tekeen. Heti jos saan jonku vapaan välin kaiken muun aherruksen väliin niin palaan asiaan.

   Poista
 4. Ihana koru, jotain tämän tyylistä voisi itsekkin kokeilla värkätä! Olipa hyvä, että löysin blogisi sattumalta toisen blogin kautta, instagrammissa olen seurannutkin jo tovin, mutta on se vaan eri asia eksyä tänne asti ja nähdä projekteja syvällisemmin. :)

  VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.