tiistai 9. syyskuuta 2014

Rakkautta ja lämpöä

Neuloosi nostaa päätään pitkän virkkauskauden jälkeen. Lapastehdas käynnistyy ja ihan into piukeana täällä ollaanki puikkoja kilkuteltu.

Syyskauden ensimmäinen pari tuli ulos kämmekkäiden muodossa miehelleni hääpäivälahjaksi. Neljättä vuotta samaa tietä kulkien samalla perhenimellä on kyllä ollut huikeaa aikaa ja parempihan sitä matkaa on jatkaa lämpimin käsin ja mielin.
Pyysin miestäni menemään lankalaatikolle valikoimaan itse haluamansa värit ja sieltähän tuli äijämäisesti harmaata ja mustaa seiska veikkaa. Ensin meinasin neuloa kuplia, mutta kirjoneulonta vei kuitenkin voiton, koska sitä en osaa ja kehittyä tekis niin mieli. Jotenka ruutupaperille HELPPO kuvio ja menoksi.

Tällaset niistä nyt tuli. Perinteistä vinoraitaa, mut kirjoneuletta silti ja kaveri neulottiin peilikuvana.

Ukkokulta tykkäs ja sehän se pointti just oliki. 
RAKASTAN !!!!


7 kommenttia:

 1. Tosi hienot ja tyylikkäät. Ja hyvin miehelle sopivat - se miehisten mallien keksiminen tuntuu aina olevan hankalampaa kuin naisten ja tyttöjen mallit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja onnittelut hääpäivän johdosta! <3

   Poista
  2. Voi kiitos Tiia! Miesten mallit on kyllä välillä vähän kimurantteja, mutta tää oli kyllä sellanen säkkivarma valinta ja mieskin oli mukana suunnittelemassa, että saatiin varmuudella haluttu lopputulos.

   Poista
 2. Todella ihanat ja niin käytännölliset käsillä puuhailevalle miehelle. Onnea teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lapasia ei kuulemma nyt tarvittu, ku kämmekkään toimii paremmin myös autoa ajaessa, joten siksikin päädyttiin pätkäistyyn versioon.

   Poista
 3. Hienot!

  Ja onnea teille hääpäivän johdosta. Täällä meillä on tänään takana kolme yhteistä aviovuotta :)

  VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.