perjantai 12. syyskuuta 2014

Lapastehtailua esikoiselle

Mustaharmaiden kämmekkäiden jälkeen oli saatava jotain väriä. Esikoinen tartti lapaset, joten niiden kohdalla pääsi leikitteleen värien kans kunnolla.

Netti auki ja helppoja kirjoneulekuvioita etsimään. Norsujono tuli vastaan ja sitä hieman mukaillen sain aikaiseksi paperille rustattua haluamanilaisen ja kokoisen norsupesueen.


Kylälapasten tapaan tein alkuun sileää neulosta resoria ennen, jotta saa lapaset kunnolla pukattua hihaan. Eipä pääse viima sisään, ku ukkeli ajaa pyörärallia pihassa.


Värien kans mulla on joku oma fiksaatio, et lasten lapaset ei ikinä saa olla identtiset vaan höpösti leikkisät, joten ristiinhän noi värit piti laittaa. Toisia häiritsee eriparisuus. Itse taas tykkään ihan hirmusesti ja niin tykkäs poekaki, joten tää missioki meni ihan putkeen, vaikkakaan kirjoneuleen jälki ei omassa taulukossani HYVÄä arvosanaa parempaa vielä saa. Höyrytys hieman paransi jälkeä, mutta ei auta ku harjoitella, harjoitella, harjoitella. Kiitettävä tästä vielä tulee!

Kaikki vinkit ja vippaskonstit täydellisen kirjoneuleen tekoon otetaan enemmän kuin mielellään vastaan!


Ai miten niin innoissaan???

6 kommenttia:

 1. Ihanat norsuset, varmasti pääsevät käyttäjän suosioon nämä lapaset! Mustakin on just kiva, että ovat "eriparia" värien puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl nää herätti innostusta käyttäjässä. Uutta tilausta tuli jo nuoremmaltakin, joten tää tarina siis jatkuu. Ehkä jossain vaiheessa ehtis kilkuttaa jotakin itsellekin... I hope!

   Poista
 2. Kivat lapaset! Tykkään tuosta eriparisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eriparisuus tuo elämään kummasti huumoria ja sitä nyt vaan ei voi olla liikaa.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.