torstai 4. syyskuuta 2014

Keksikuppi

Aina ei vain voi onnistua, mut tätä en kyllä jätä tähän.

Näin kuvan ihanista keksikupeista, jotka oli täytetty jätskipalloilla. Nopea ohjeen lukasu ja menoksi. 
Taikina näytti ja maistui taivaalliselle. Muffinivuoka nurinkurin, öljyä pintaan ja taikina kupeiksi. HELPPOA!


Ei menny ihan putkeen. 
Vähän jumahti kii...


Ei onneks hätä ollut järin suuri, koska saatiin kuitenki jälkkärit. Puukolla "keksikupit" muruksi ja onneksi olin jemmannut taikinaa jääkaappiin tarkoituksena sekoittaa jäätelön sekaan, joten saatiin hyvinkin sokerikiintiöt täytettyä. 

Jälkikäteen muitakin vastaavia keksikuppiohjeita vilkaistaessa oli vuoan ja taikinan välissä käytetty foliota tai silikonista vuokaa, joten tämä ei jää tähän vaan nää kupit vielä selätetään. 

3 kommenttia:

 1. Ihana idea! Ja kato, mitä löysin heti eka googlaillu samalla idealla :D http://www.herkkusuu.fi/viela-kerran-legendaarinen-suklaamurukeksikuppi/
  Näitä on ehkä ihan pakko kokeilla. Vaikka sellaisiin pieniin kohokasvuokiin. En malta olla kokeilematta, ehkä jo tänään?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eksyin noitakin ihailemaan epäonnistumiseni jälkeen. Tiesin, et tää on enemmän sun heiniä, joten onnea matkaan ja innolla odotan sun toteutusta, joka on varmasti omaani parempi.

   Poista
  2. Testattu on. Hyviä tuli ja helppoja oli tehdä! Nää onnistuis varmaan oikein hyvin muffinsipellilläkin, jopa ilman hirveetä väkerrystä :)

   http://kinttana.blogspot.fi/2014/09/suklaahippukeksikippoja.html

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.