maanantai 21. huhtikuuta 2014

Virkattu siksak kappa

Vihdoin taas jotain valmista. Tällä kertaa tuli tarve keltaiselle verhokapalle keittiöön, joten sitähän on täs koukutettu nyt useamman viikon ajan. Keltainen vain huutaa mulle tällä hetkellä joka paikasta.


Jotenkin tuo siksak kuvio on aina miellyttäny mun silmää, joten sellainenhan sit luonnosteltiin ruutupaperille ja siitähän se projekti taas alko. Ei edes meinannu usko loppua tällä kertaa, vaikka oli vähän aikatauluakin. Mitä pikemmin valmis, sen parempi - ei ole koskaan ollu aikatauluna se ihanteellisin, mutta tää nyt valmistu kuitenkin aika joutusasti. Pitihän tää nyt vain saada äkkiä ikkunaan, kun kerran kelitkin on jo niin aurinkoiset.Lankana käytin Suomen Lanka Oy:ltä yhteistyönmerkeissä saamaa 6-säikeistä Liina Kalalankaa ja koukku oli 2mm.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Keltainen vain on niin mun juttu tällä hetkellä. Siitä tulee niin hyvä mieli.

   Poista
 2. Siis apua! Säkö siis vaan piirsit mallin ja aloit vaan hommiin. En kestä! Toi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Siis ainaki melkein joo näin se meni. Eka tuli piirtämisen jälkeen "pieni" laskuvirhe pankissa ja verhosta tuli noin 30senttiä liian leveä, mut onneks hoksasin sen suht ajoissa ja ei tarttenu itkeä verikyyneleitä purkaessa.

   Poista
 3. Aivan ihana verho! =D vähänkö alko itselläkin nyt kutkuttaa tehä keittiöön uudet verhot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vain Sini. Aikaahan se vähän ottaa, mut kyl lopussa kiitos seisoo, kun saa just sellaiset kun haluaa. :) Ja ite ainaki tykkään virkata kalalangasta, joten ohan nää varmaan ikuiset.

   Poista
  2. Nyt on sit keittiö saanut uuden verhon! Melkein vuosi siinä meni mutta oli kyllä vaivan arvoinen! Kiitoksia todella paljon inspiraatiosta! ♡☆

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Kuinka paljon tuollaiseen kappaan menee tuota lankaa? Todella nätti! Mäkin haluan tehdä tuollaisen meidän valmistuvan omakotitalon keittiön ikkunaan!

  VastaaPoista
 5. Itellä oli käytössä yksi 500g 6-säikeistä liina kalalankakerä. Varasin varalta kaksi, mut yhdestä riitti, mut ei haittaa vaikka jäi yli niin voi sit tehdä jossain vaiheessa mätsäävää kaitaliinaa tai kattausliinoja. :) Pitäis jossain vaiheessa punnata tuo verho, et sais tarkempia lukemia, mut enhän sitä muistanu tehdä ennen ku tempasin verhon ikkunaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitko vielä bähän jelpata tän kanssa, että kertoisit miten oot tuon virkannu..? Pylväitä ja ketjusilmukoita vai..? Ja mitä määriä..? 😊

   Poista
  2. Joo siis ihan ketjusilmukoin ja pylväin. Tutustuhan ruutuvirkkaukseen /fillet crochet ja sen salat ku oppii niin pystyy periaatteessa virkkaamaan kuvan ku kuvan. :)

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.