torstai 24. huhtikuuta 2014

Selfie ja uudet rillit x 2

Tunnustus : Kuljin edellisillä silmälaseilla melkein viisi vuotta.

Nolona sain vihdoin raahattua itseni optikolle, joka ei onneksi laittanutkaan mua jäähypenkkiin, vaan tutki silmät perusteellisesti ja tilaukseenhan meni heti lasit kaksin kappalein.

Kylläpä vain pelkkä lasien vaihto voi tuoda iloa elämään. Miksi ihmeessä tätä tulikaan venytettyä niin pitkään? Ekaa kertaa elämässä menin hankkiin parit lasit kerralla, joten oon ihan innoissani, kun voin aamusta katella lasit vaatetuksen mukaan. Periaatteessa täs on vielä noi vanhat lasit vielä kolmantena, koska näkö oli muuttunut näiden kuluneiden vuosien aikana niin vähän, että vanhatkin lasit ovat ihan käypä apuväline. 

Nää ruskeat tarttu heti käteen, kun liikkeeseen astuin 


ja nämä punaset oli vähän sellanen viime hetken löytö.


Nyt käytössä nää punaset on selkeästi ollu ne joihin herkemmin tartun. Mukavasti väriä ja iloa tuomaan päivään. 

9 kommenttia:

 1. Aij että miten makeat lasit! Sopii sun kasvoille loistavasti :) munkin pitäisi optikolle raahautua, perus lasien lisäksi hakusessa aurinkolasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki luulin, et optikolla käynti ois tosi vaivalloista ja joutuisin laseja ettiä pitkään, mut se oliki kaikkea muuta. Lasit löyty nopsaan ja tarkastukseen pääsin samantien. :)

   Poista
 2. Luin ensin moneen kertaan että "selfie ja uudet frillat" :D Kivat lasit ja hieno on frillahuivikin!

  VastaaPoista
 3. Hei ihania!! Vitsit pitäis itsekin mennä hankkimaan uudet lasit.. vanhat on jo 8 vuotta vanhat ja rikki, kröhöm..

  VastaaPoista
 4. Onpas kivat lasit, tykkäisin itekin just tuon mallisista! :) Minullakin on vähän sama juttu, että näöntarkastukseen meno tahtoo vähän pitkittyä. Viimenen tarkastus, öö 3 vuotta sitten. Apua! :D Oon kulkenut piilareilla jo vuosia ja sangallisetkin lasit on alkanut kiinnostaa.. Kun vaan sais aikaseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite taas oon kerran vain kokeillu muutaman kuukauden piilareita, mut ei vaan ollu mun juttu. Onneks nykyään valinnanvaraa riittää lasien suhteen.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.