torstai 10. huhtikuuta 2014

Valokuvia <3

Kirjoittelin tuos piiiiitkä aika sitten ihanaisesta tauluhylly pojektista, jota odotin kuin kuuta nousevaa. Hyllyt saatiin seinälle ja sit tapahtu jotain. Valokuvien teettäminen kehyksiin oli vain jotakin uskomatonta. Kahteen otteeseen tein tilauksen Eirikuvalle ja aina tilausohjelmaan tuli joku ongelma ja tilaus keskeytyi ja niin keskeytyi innostuskin ja ollaankin useamman kuukauden ajan esitelty hyllyssämme  idyllisen näköistä perhettä, joka tuli kehysten mukana. Joka kerta kun tuosta ohi kuljin asia muhi mielessä, mut en vain saanut aikaiseksi.

Sit tuli sähköpostiin viestiä, et Eirikuva lopettaa ja toiminta siirtyy Ifolorille. Vanhat asiakkaat saivat 30% alekoodin ja minähän siitä innostuneena ryhdistäydyin ja näppäilin itteni Ifolorin sivuille. Siellähän sit oli kaikki kuvakoot puoleen hintaa ja tähän sain vielä tuon 30% alennuksen, joten teetin sit kerralla isomman nipun kuvia ja suurennoksia puoli ilmaiseksi, jotta voin välillä vaihdella kehyksien täytteitä.

Nyt on oma perhe ja omat aarteet siellä missä pitää.
Ja tokihan tuonne hyllyille on ihana laittaa muutakin kuin kuvia. Vähän pajunkissaa vaasissa, DIY-tauluja ja elämänviisauksia.

Kehyksiä oottelis vielä vinopino laatikossa, mut näin keväällä on ihana vähän pelkistää taas kaikkea. Talven aikana tulee aina kerättyä tuota rompetta nurkkiin ja nyt on taas se aika vuodesta, kun niitä pakataan takas laatikkoon, vaihdetaan keveämpiin ja kannetaan vintille. IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.