maanantai 9. joulukuuta 2013

Ratian Basso matot

Siis miten mie olen unohtanu jakaa teille mun uudet aarteet. Kerroinki aikasemmin teille mun mattokriiseilystä, joka on nyt ohi.

VM-Carpet hoiti kyllä homman niin hienosti kotiin, etten voi muuta kuin hattua nostaa. Kaikkihan alkoi tosiaan muutama vuosi sitten hankkimastani nukkamatosta, jonka reklamaation seurauksena meni useampi matto uusiksi tässä huushollissa. Matkan aikana mattoja tarttui mukaan niin kaupasta ja upeintahan oli, et reklamaatio maton tilalle tilaamani uudet matot toimitettiin ihan kotiovelle asti.

Kyllähän tämä mun pähkäily kesti ja kesti, mutta alusta loppuun asti Maisa asiakaspalvelusta hoiti hommaa hienosti. Loppujen lopuksi hankin siis hyvään hintaan kaksi Ratian Basso paperinarumattoa koossa 80x250.
Mustavalkoiset tasaraitamatot oli mun haave ja pettymysten kautta voittoon sain kun sain ne ja nyt on kyllä hyvän tuntuset ja näköset matot lattiassa. Ja toki paperinarumattojen helppohoitoisuus on niin plussaa.


Ilme keveni kummasti keittiössä ja eteisessä ja jotenki pelkästään mattojen vaihto sai tämän koko meän avokeittiö-olkkari-eteinen kompleksin näyttämään yhtenäisemmältä.

Samaa mattoa saa myös beigevalkoisena ja saas nähä toimisko sellaiset sit kesäaikaan. Näe ja tiedä, jos nää matot jatkaa lattiassa pysymistään toimivana kaksikkona, et tuleeko hankittua myös toisessa sävyssä keväällä.

Kiitos Maisa ja Kiitos VM-Carpet!
Kaikkien yritysten toiminta pitäis olla tällasta. Asiakaspalvelu vain kompensoi niin paljon, jos tuotteiden kanssa on ongelmaa.

Ja tämä ei ole mainospostaus vaan tyytyväinen asiakas täällä vain ruudun takana raapustelee!!!2 kommenttia:

  1. Mattoasia puhututtaa täälläkin. Meillä nimittäin tarvittaisiin matto etenkin eteiseen. Vaalea laminaatti olisi suojattava jollain, mutta olisi samalla kiva säilyttää vaalea ilme. Käytävä meillä on pitkä, joten siksikään en haluaisi kovin tummasävyistä. Miten paperinaru toimii lapsiperheen eteisessä? Meillä kyllä kengät ja kurat yritetään jättää tuulikaappiin, mutta hiekkaa ja sellaista kaikkea kulkeutuu kuitenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite alkuun kans arkailin värien kans, mut tän suhteen täytyy sanoa, et TOIMII! Alkuun välillä kauhistelin ku vaaleat raidat näytti harmailta, mut imurointi hoiti homman. Ja jos jotain kuraa rehellisesti joutuu matolle niin heti kosteana pyyhittynä ei tahroja jää. Itellä eteiskaapissa pieni pyyhe tätä varten. Heti ku on muksut kuorittu kuraisista vaatteista kurkkaan ehtiikö matolle kuraa. Tähän asti ei ole pyyhettä tarvittu. Eilen ukko rakas kaato saunaoluensa olkkarin paperimatolle ja nopea pyyhekuivauksen jälkeen huomattiin, ettei se edes kostunu. Eli voin suositella. Muista kuin VM carpetin paperinarumatoista ei ole kokemusta, mut näistä ainaki tykkään.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.