sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pehmoinen synttäripaketti äidille

Ihanaisella äidilläni on synttärit lähellä aattoa ja hän aina muistuttaa, että tahtoo synttärilahjan erikseen, koska lapsena hänen synttärinsä usein sivuutettiin. Pitäähän se mamman toive  toteuttaa ja tänä vuonna pakettiin eksyikin vähän omatekoista asustusta.

Ajatus lahjaan lähti kun eksyin Helsingin NovitaDeliin ja sieltä kahmasin muutamat kerät Neonvärisiä Isovelilankoja.

Kyllähän joka naisella pitää olla pitkät jogasukat vaikka ei joogaisikaan. Näitä ihanuuksia olen neulonut ennenkin ja ohjeen olen napannut Siksaksiskoilta täältä. Näiden teko on joutuisaa ja mukavaa, koska neuloksessa on mukavasti vaihtelua, mutta silti ihan perussilmukoilla ja neulomisella edetään.Pari viikkoa sitten sukelsin kuplaneuloksen saloihin ja täytyy sanoa, et höyrähdin ihan täysin niistä. Ensimmäiset tuotokseni kyseisellä neuloksella löytyy edellisestä postauksesta. Näiden jälkeen on jokuset kämmekkäät tullu neulottua ja äidin pakettiin eksyikin sellaiset. Toki väriltään jogasukkiin mätsäävät.


Kokonaisuus oli tosi kiva ja äiti tuntui ilahtuvan lahjastaan. Paketin antaja ainakin hykerteli vieressä kun mamma pussukkaan kurkkasi. ÄITI <3


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On joskus kiva räväyttää shokkiväreillä. Haluttais käydä hakemassa jotain piristystä lankavarastoihin.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.