torstai 3. maaliskuuta 2016

Räsymatto(sukka)rakkautta

Tämä oli niin kova juttu jo alkusyksystä...siis viime vuotta. Räsymattosukkia tuli joka tuutista niin paljon, että olin siinä uskossa, että itsekin olin jo asiasta postannut. Olen aina vähän hitaasti lämpenevä näille trendeille, mutta tämä vei minut kyllä mennessään. Helposti kivaa jälkeä ja perusneulontaa ei voi olla huono yhdistelmä. Nappasin laatikosta pari eriväristä BoraBoraa ja se oli rakkautta se. Kivasti sopi värit toisiinsa. Lankaa vaihtelin 2-5 rivin välein ihan mututuntumalla. 

Matkalla tehtiin parit kavennukset ja sillä mentiin.

Ja nää mun rakkauskengät, jotka muuttuvat sukkia vaihtamalla, löytyivät pitkän metsästämisen sekä parin puhelinsoiton jälkeen Myrtsin Tarjoustalosta. 


Ja tokihan loppulangoista piti tehdä vielä juniorille omansa.Ja ai kamala näitä vanhoja kuvia katellessa tuli kauhea kesäkaipuu. Vaikkakin olen kyllä aina rakastanut talvea niin kyllähän aurinko ja vihreä nurtsiki nyt kelpais.

3 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä kivoja! Itse aloin tekemään mutta värisilmää ahdisti liika vihreys, äitini sai kauniin väriyhdistelmän ja sitä myöten minäkin räsymattosukat :)

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat! En ole tuohon lankaan aiemmin törmännytkään. Pidän tuosta raitavärien yhdistelystä, tulee reippaat värit!

    VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.