sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Päivitetty rusettipipo

Tein itelle aiemmin rusetin, jolla somistin pipon. Postaus aiheesta löytyy täältä. Olin onnellinen ehkä päivän. Sit se iski. En tykkää tästä, koska pipo ei ole omatekele. Yritin käyttää. En viihtynyt. Rusetti irti ja peruspipo miehelleni.

Lankalaatikolle mars ja sieltähän löytyi arkistojen aarteiden joukosta TeeTee alpakkaa mustana. Ohutta lankaa, mut testattavahan se oli.

150 silmukkaa puikoille ja menoksi. Ja ne kierrokset kesti ja kesti ja koska piposta oli tarkoitus tehdä myssymäinen niin kierroksiakin riitti. Alun resorista (1o1n) selvittyäni alkoi vauhti kuitenkin kiihtymään.

Ja Tadaa!!!

Huippuun tein sädekavennukset. Silmukoita oli 150 ja päätinki jakaa sen nopealla matikalla 15 kavennukseksi, jotka tein joka toinen kierros. 


Ja kyllähän mie matkanvarrella jo huomasin, et piposta tulee valtava. En sitä ääneen myöntänyt vaan jatkoin matkaa. Päätin ratkaista asian, kun on sen aika.
Ja lopulta päädyinkin virkkaamaan niskaan resorin reunaan kiinteitä silmukoita, jotta resori ei jousta niiltä osin. Ja oikeasti tää ratkaisu toimi ja teki piposta vielä enemmän myssymäisemmän. Ja kukaan ei tätä ei edes huomaisi, jos en sitä ääneen sanoisi.


Tää pipopäivitys kannatti. Nyt tää onni tulee kestämään. Oon lopputuloksesta enemmän kuin tyytyväinen ja käyttöönhän pipo on jo mennyt.Joskus on hyvä olla tällainen oman elämänsä kriitikko. Joskus piiskaan itseäni vähän turhankin paljon, mut taas sai nähdä, et kyllä se vain kannatti.

Ja tää prokkis kyllä nyt innostutti mut noista ohkasista neulelangoista. Lopputulos on kyllä ihan eri luokkaa, kun paksujen lankojen jälkeen.

Lanka : TeeTee alpakka
Puikko : 2,5mm
Menekki : Noin 1 ja 1/2 kerää (75g)

2 kommenttia:

  1. Hei siit tuli hieno !! Hyvin toimii toi reunaan virkkaaminen. Mä teen usein niin - ihan vaan siksi, että se näyttää musta kauniille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki tykkään tästä nyt sata kertaa enemmän ja on käytössä päivittäin. Ja toi reunan virkkaus oli kyl hyvä testi. Voip olla, et toi käytössä vielä vähän löystyy niin voi sit virkkailla vielä tarvittaessa lisää kiristystä.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.