lauantai 30. elokuuta 2014

Lasten makkarin uusi ilme

En olekaan pitkään aikaan tehnyt mitään sisustuspostausta, joten päivitetäänpä vähän tilannetta.

Miehen oltua kesälomalla saatiin vihdoin tuosta meidän lasten makkarista sellainen kuin olin päässäni haaveillut. Odoteltiin vain sitä, että esikoinen uskaltautuu nukkumaan yläpetiin ja nuorempi siirtyy vetolaatikosta alempaan petiin. Nyt oli onneksi sen aika.


Vetolaatikko sai nyt jäädä pysyvästi sängyn alle kirjasäilöksi ja kävimme ikeasta hakeamassa PS-lipaston tuomaan vähän tasopintaa mm. cd-soittimelle. Seinälle laitettiin avohyllyksi ikean järpen/gällö, joka reilun kokonsa puolesta toimi tässä tilassa oikein kivasti. Aluksi haaveilin tammen värisistä hyllylevyistä, mutta päädyttiin kuitenkin koko valkoiseen kokonaisuuteen. Huumoria tuotiin huoneeseen pienen kurkkaavan kaverin myötä.


Iltasatuja varten tarvittiin istuin ja sen virkaa puolestaan hoitaa levitettävä vuoderahi. Tästä saa helposti lisävuodetta yövieraille. Nojaksi laitoin äitini ompeleman triplatyynyliinan, jotta saa lukijakin mukavan lököasennon.
Ja rahin päälle sain myös aiemmin tekemäni Bodytaulutkin.


Lasten sängyt on nyt ihana petata ja laittaa, kun nukkuvat nyt molemmat kunnon sängyissä. Päiväpeitot ompelin meidän vanhasta parisängyn päiväpeitosta. Koko on nyt juuri sopiva sänkyihin, joissa on vähän reunoja. 
Verhot ja lasten sänkyjen tyynyt ompelin Ikean ihanasta Tidny kankaasta, jota aina tekis mieli mennä tussittaan, mut oon vielä saanut pidettyä näpit irti.

Näissä kuvissa vilkkuu myös takaseinä, jonka maalasin vessamaalauksesta jääneellä Kalklitir kalkkimaalilla. Pehmeni kummasti huoneen ilme, kun yksi seinä sai vähän väriä valkoisen kaveriksi. 

Huoneen kruunasin vielä omasta nuoruuskätköstä löytyneillä pimeässä hohtavilla tähdillä, joita teippasin lasten kattoon. Näitä tuijotellessa on uni tullu hyvin muksuilla silmään.


Ja toki pientä hilpetööriä pitää lastenhuoneesta löytyä 



11 kommenttia:

  1. Hauska tuo kurkkaava tyyppi! Onko se valmis sisustustarra vai oletko itse maalannut sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Riinu! Voi kun osaisinki ja uskaltaisin maalata suoraan seinälle, mut ei. Tää on siis tarra, jonka hankin ajat sitten odottamaan paikkaansa ja nyt sille löyty just soppeli tila ja korkeus, ettei pienet ihmiset pääse sitä rapsutteleen irti. Jotenki huomio kiinnittyy aina siihen ku menee lasten makkariin ja kummasti se pistää hymyilyttämään.

      Poista
  2. Kuinka ihana ja viihtyisä lastenhuone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl nyt tosi ihana. Tarpeeksi lapsenomainen, mutta kuitenkin rauhallinen, koska kyseessä on makuuhuone. Leikkihuone puolestaan kylpee väreissä.

      Poista
  3. Voi miten söpö huone. Jos olisin lapsi en tuolta aamulla pois haluaisi. Niin paljon kaunista katseltavaa ja hyvällä maulla sisutettu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meidän pienokaiset vielä ymmärrä äidin sisustamiseen päälle. Aamuralli alko 6:30 ja ei rauhallisesta köllöttelystä tietoakaan.

      Poista
  4. Kauniilta näyttää ihanine yksityiskohtineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lastenhuoneissa pitää aina olla pieniä juttuja, joihin huomio kiinnittyy. Noi tähdet katossa on kyl iltojen pelastus. Muksut tykkää ihan hirmuisesti.

      Poista
  5. Kaunis! Olisipa kiva nähdä se leikkihuonekin, minä kun tykkään väreistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Tuossa verhopostauksessa näkee vähän millaista väritystä sieltä löytyy : http://inthehouze.blogspot.fi/2013/09/kirppisloydosta-kappa-leikkihuoneeseen.html .

      Mutta voisin ottaa vähän parempia kuvia sieltäkin. Kunhan saan kaikki lelut edes sekunniksi niille ajateltuihin paikkoihin.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.