keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kyllä se lopulta meni ihan putkeen

Ei mennyt tämän teko ihan nappiin, mut erehdyksen ja yrityksen kautta tää saatiin kuin saatiiinkin kasaan ja lopputuloskin muistuttaa jollain tavalla haettua muotoa.

Ajatus tähän lähti jostain Facebookin virkkausryhmästä. Virkattu putkikassi oli saatava ja osaset siihen virkattiinkin aika nopsaan, mutta se muoto. Miten siitä saa putken?

Muovin käyttö nousi jossain vaiheessa ilmaan ja laminointuja A4-papereita ompelinkin vuorikankaaseen, jotta laukku sai vähän kovuutta.

Tässä vähän kuvia matkan varrelta


Kumma kyllä tämä toimikin ihan kivasti. Se kestääkö muoto käyttöä jää vielä arvoitukseksi, mutta tässä ainakin tällä hetkellä jämyn tuntuinen putkikassi nyt sit ois.Lankana käytin Suomen Langan 15-säikeistä Liina Kalalankaa
Kahvat ja vetoketju pelastettiin vanhasta kassista, jonka löysin kirpparilta. Läpipaistava kamelinvärinen kangas oli ennen takki ja löytyi myös kirpparilta. 
Vuoreksi tuli farkku, joka toimitti ennen hameen virkaa. 10 kommenttia:

 1. Huomasin että olit harmissasi kun kävijät ei jätä kommenttia. Eka kertaa täällä olen mutta tuskin viimeistä. kauniita virkattuja töitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anneli! Kiva kun tulit käymään täällä. Toivottavasti viihdyt jatkossakin. Kommentit aina kummasti tuovat sitä jotain tähän koneella kökkimiseen. ;)

   Poista
 2. Samoin huomasin harmituksesi, kuten Anneli ja kävin katselemassa sivujasi. Kauniita virkkauksia löysin täältä:)
  Upea laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tilkkureppu! viime aikoina on kyllä tullu virkattua ihan hirmuisesti, mutta syksyn lähestyessä on selvästi havaittavissa pieniä neuloosin oireitakin.

   Poista
 3. Samoin;) mielettömän nätti kassi. Selaan blogin tarkemmin ehtoommalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löysit arkistoista muutakin mukavaa.

   Poista
 4. Aivan ihana laukku. Olenkin tainnut täällä vierailla ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Nelli L, että eksyit uudelleen tänne. :)

   Poista
 5. Tosi tyylikäs laukku! Nuo sangat käyvät tosi hyvin virkattuun pintaan, tuovat mukavaa kontrastia sekä värin että materiaalin puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä tulee aina tosi kiva mieli, kun saa vanhaa uusiokäyttöön. Jotenkin on kirpparillaki ihan eri silmät päässä nykyään, ku miettii, et mitä tuosta nyt tekis. Nämä kahvat vain huusivat mulle ja pitihän se laukunrähjä sieltä kotia kantaa ja ei kyl harmita yhtään.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.