perjantai 29. toukokuuta 2015

Pieni kesäkukkaro

Hellou pitkästä aikaan! Täällä ollaan, mut oon puurtanut viimeiset kaksi kuukautta yhden ja saman projektin kanssa ja vihdoin ehkä on jonkinlaista valoa tunnelin päässä. Instagramin kautta olenkin jakanut pieniä väläyksiä matkan varrelta. Parhaiten näitä pilkahduksia löytyy tilini kautta tai #mekkoprojekti.

Kuitenkin välillä on vaan laitettava isommat prokkikset syrjään, ennen ku tulee täydellinen toppi. Kaivoin hyllystä esille kauan sitten hankkimani kirjan Hurmaavat Pitsit. Kirjan ostin rakastuttuani yhteen malliin ja onni on, että kirjan saatuani huomasin sen sisältävän paljon kaikkea ihanaa ja vähän erilaista. Kuitenkin kirja paineli hyllyyn ja kauan kaipaamani laukkuohje vain ei saanut tuulta purjeisiin. 

Muutama viikko sitten menetettyäni hermot ikiprojektiin virkkailin kirjan ohjeen mukaan Upean Vintagetyylisen kukkaron.Etu- ja takakappaleen tein ohjeen mukaan, mutta kun aloin kaivamaan laatikosta kukkarokehystä tajusin, että valmiiksi hankkimani osat olivat aivan liian pieniä. Kauppaanhan mua ei saanut, joten muutinkin suunnitelmia ja ompelin reunaan keltaisen vetskarin. 

Keltaista tarvittiin lisää, joten virkkailin laukun sisälle pari pyöreää kiekkoa, jotka kivasti pilkistää ulospäin. Ja lopuksi vielä solmin hihnan keltaisesta mopparista. 

Ja kurkistus sisäpuolelle.

Lopputulos ei nyt ole ihan sitä, mitä lähdin alunperin tekemään, mutta tää on oikeastaan ehkä vielä kivempi omaan tarkoitukseen. Pieni muutos teko-ohjeeseen, suuri muutos lopputuloksessa. 


Ohje : kirjasta Hurmaavat Pitsit
Käytetty Lanka 12-säikeinen Molla lanka kahdessa sävyssä (Suomen Lanka)
Kylmä Aamunharmaa ja Sahraminkeltainen ovat niin ihana yhdistelmä, 
et niitä vois ympätä joka paikkaan. 
Koukku 2,5mm
Hihna : Moppari (Suomen Lanka)
Keltainen vetoketju Eurokankaasta  


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tehdä vuori eri langasta virkkaamalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaapista ei löytynyt keltaista kangasta, joten jotain oli keksittävä. Ja johan se toimii näinkin.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.