lauantai 18. huhtikuuta 2015

Niitä Venäjän helteitä ootellaan!!!

Instan puolella seuraajat tietävät, että täällä rakkaudella väännetään kesämekkoa 6-säikeisestä Liina kalalangasta ja sehän projekti ei ihan hetkessä valmistu. Sormet ristissä toivon, että ennen helteitä saisin kuitenkin ajatukset toteutettua ja palaset paikalleen.

Pienet välityöt ovat kuitenkin ihana raikas tuulahdus pitemmän prokkiksen välissä ja kesäteema jotenkin nyt vain valtaa mieltä. 
Jotain kesäistä pientä oli siis tehtävä ja mikä sen parempi kuin virkatut bikinit. Netistä löysin muutamia kivoja ohjeita ja kolmea neljää ohjetta yhteensovittamalla sainkin omat bikinit tehtyä.Ja näistä tulikin ajatusta paremmat. Lankana käytin Suomen Langan Molla-lankaa, väri Tumma Orvokki. Tällä langalla lopputuloksesta tuli kivan napakka ja muutaman illan testauksen tuloksena voin sanoa, et kylhän nää poveakin tukee. Lanka on itsessään melko kova, mutta en ainakaan näin lyhyellä käytöllä huomannut, että iho ärsyyntyisi suorassa kontaktissa. Voihan kuppiosaan myöhemmin lisätä vuorikankaan, jos sellaiseen on tarvetta, mutta ilman mennään nyt. 

Uimaan en näillä ensisijaisesti lähtis, koska kuivumisessa voi kestää tovi, mutta johan tuolla rannalla voi pyöriä kastautumattakin ja toki omassa pihassa nää toimii ku rasvattu. Ja eihän se toki vaarallista ole jos näissä veteen pulahtaa. Kesä kuivaa minkä se kastelee.  

Nämä oli niin kivat tehdä, että luulen, et ennen kesän helteitä voi kaapista löytyä vielä toisenkin väriset. Toisia tehdessä voisin samalla yrittää jotain ohjeentapaistakin piirrellä. 

Valmistumiset jälkeen tajusin, että nämähän toimisivat myös yläosana rakkaassa harrastuksessa itämaisessa tanssissa, kunhan rohkeus vain antaisi myöten. Ehkäpä sitten ensi syksynä treenien jatkuessa kunhan jaksaa kevään ja kesän laukkoa lenkkipolulla.

Älä tule paha kesä, tule hyvä kesä!!!

10 kommenttia:

 1. Oikeesti hienoimmat virkatut bikinit mitä olen IKINÄ nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos ihan hirmusesti ihan huikeasta palautteesta.

   Poista
 2. Sä sen sanoit! Mä oon aina ihmetellyt virkattuja biksuja, eteskin kun olen kotoisin järven rannalta. Mutta nyt kun asun itsekin täällä kuivalla maalla, niin tosiaan, voishan sitä ehkä kehdata omassa pihassa puuhastella tuollaisissa pahimpaan helleaikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään ehkä kehtaa vaan todellakin kehtaa. ;)

   Poista
 3. Aivan mahtavat! Itse en bikineitä enään käytä mutta mielessä jo näen toppi version näistä! Ohjetta odotellessa!☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki jo näitä tehdessä sain ajatuksen samanmoisista, mutta pitempänä. Yritän jossain vaiheessa saada jotain ohjetta esille.

   Poista
 4. Täällä kans odotellaan ohjeita, jotta voi mummun valjastaa virkkuuhommiin ;-)

  VastaaPoista
 5. Moikka! oon uusi lukija, ja en ainakaan pikaisella selailulla löytänyt tähän mitään ohjetta, onko sellainen olemassa jossain? Nämä on älyttömän hienot!! haluisin itsekkin kokeilla taipuuko omat taidot tälläiseen :)

  VastaaPoista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.