torstai 2. huhtikuuta 2015

Lapasia pienille synttärisankareille

Ollessani hoitovapaalla tutustuin perhekerhoissa ihaniin äiteihin ja heidän lapsiinsa.  Osa heistä tuli jäädäkseen ja onnellinen siitä, että nämä upeat ihmiset perheineen ovat tulleet koko ajan enenemissä määrin tutuiksi. Voi puhua jo ystävyydestä.
Töihinpaluun jälkeen heitä on tullut nähtyä valitettavan vähän, mutta onneksi välillä on saatu ajat yhteen ja ollaan päästy rupatteleen kahvikupposten ääreen. Lasten synttärit ovat nyt olleet ajankohtaisia ja olenkin päässyt neulomaan pieniä lapasia. 

Nämä menivät 5-vuotiaalle prinsessalle. 
Laitoin viestiä kaverilleni kysellen hänen tyttärensä lempivärejä ja kun sain vastauksen LILA ja PINKKI, tipahti puikoilta tällaiset.
Nämä puolestaan paketoitiin meidän paikalliselle 4-vuotiaalle BATMANille. Näiden lapasten aihetta ei paljon tarvinnut miettiä. Pääsin taas harjoittelemaan silmukoiden jäljentämistä. Edellinen kokeilu löytyy täältä. Ei se edelleenkään ihan täydellisesti suju, mutta kyllähän siitä jonkinlainen lepakkomies erottuu. Lahjansaajat tai ainakin heidän äitinsä tuntuivat tykkäävään lapasista kovasti, joten ehkä nämä käyttöön menevät.


6 kommenttia:

 1. Kivoja pikku-lapasia. Batmanit on coolit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki mielestä noi batmanit on veikeät, Menis isompaanki käteen.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Ihanat nuo pinkki-lilat! Perhekerhoissa tuntuu tosiaan olevan hieno mahdollisuus saada pitkäaikaisiakin ystäviä. Yhdellä tyttäristäni on juuri se vaihe. Heille on muodostunut 6 äidin ryhmä, jotka ovat tavanneet koko perheinäkin nyt, kun vauvat alkavat olla vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhekerhot on parhaita. Niissä jos missä sai hoitovapaasta kaiken irti. Uusia ihania tuttavuuksia, vertaistukea ja muutenkin kivaa tekemistä lasten lisäksi vanhemmille.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.