keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

OMA SANKO!

Kun sain Molla Millsin Virkkuri kakkosen käteeni, rakastuin samantien sankoon. Pitkään siitä haaveilin, ja kun Sinellistä tuli vastaan noita rinkuloita, pääsinkin hommiin. Pienenä erheenä olin ostanu ohjetta isommat rinkulat, mut eihän se menoa haitannut. Nyt mulla on vain isompi sanko. Alkuperäistä ohjetta oli helppo varioida.


Kahvana toimii kirpparilta hankittu vyö. Nahkan ompelu on kyllä sellanen oma taiteenlajinsa. Siinä oli leathermanit ja vasarat käytössä, et muutama pisto saatiin aikaiseksi. Kaikki sormet tallessa, joten loppu hyvin, kaikki hyvin. 
Lankana käytin joulunpunaista Mopparia. Kiitos Suomen Lanka!!! Tämä lanka on vain kaikkinensa jotenkin niin sydäntälämmittävää. Kotimaisuus ja kierrätys samassa paketissa ei vaan voi olla huono juttu. Myös se, että lanka sisältää 80% puuvillaa ja on konepestävää, tekee siitä yhden suosikkilangan omassa listauksessa. Värejäkin alkaa löytymään useita. Tää joulunpunanen oli just täydellinen.

Ja hei kattokaa nyt kuinka sanko toimii mun tennareiden kanssa. Näistä sangon väriajatus lähtikin. Lempparikengät tarttivat parin itselleen ja tässä lopullinen kokonaisuus.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oon ihan rakastunu tähän. Valmistumisestaan asti se on kulkenu mun käsipuolessa ihan joka paikkaan.

      Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.