maanantai 12. toukokuuta 2014

Matto pöydälle!

Think out of the box. Ei ole aina tuote se mitä sanotaan.
Tästä mahtavasta ideasta kiitos Sisustuspilkkuja-blogin Riitalle.

Zelected By Houzen mallistossa on tällä kaudella makee Jute-matto, jonka halusin, mut eihän mulla sille paikkaa löytynyt. Halusin sen, mutta kun pää sanoo, että mitään et hanki ennen kuin sille on varma paikka.
En tarvinnut mattoa, mut Jute oli saatava.
Riitta nostikin oman maton pöydälle ja rakastuin ideaan. Tumma pöytä kyllästytti muutenkin, joten tämä tuli niin tilaukseen. Ilme keveni heti! Ja nyt mulla on oma Jute. <3Ja parastahan täs on se, et ku tahmatassut iskee ruokailemaan, niin matto on helppo rullata pöydän päähän pois tieltä syönnin ajaksi. ;)  

Tai itse asiassa vielä parempaa on se, et muutaman päivän jälkeen lapset on oppinu ite rullaan maton pois tieltä ennen syöntiä.

3 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista:) Katselin, että teillä on pinnoitettu kylppäri. Olisin udellut. että oletteko olleet tyytyväisiä? Onko pysynyt hyvin? Suositteletko? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että luet blogiani!
   Kylppäri on edelleen todella hyvä, joten todellakin suosittelen. Mitään valittamisen aihetta ei kyllä ole. Joka kerta kun suihkuun painelen, niin johan rupee hymyilyttämään, et tää jos joku projekti kannatti. :)

   Poista
  2. Kiva kuulla:) Eli ei muuta kuin pinnoitusta kehiin täälläkin..

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.