sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viherpiipertäjän pelastus

Nyt kirjottaa niin tyytyväinen koekäyttäjä täällä.

Niin on hieno yritys nyt kyseessä, et alotetaanhan ihan heidän filosofiallaan :
"Luonto on osa meitä kaikkia. Meidän intohimonamme on kaikki vihreä ja kasvava ja haluamme tuoda luonnon monipuoliset rikkaudet kaikkien ihmisten ulottuville. Tästä intohimosta syntyi yrityksemme Greenhouse Effect."

Sain mahdollisuuden päästä testaileen Greenhouse Effectin tuotevalikoimasta löytyvää Plate- kasvualustaa M-koon sackeilla varustettuna.

Mikä tämä Plate sitten on?
HomeGrow™ PLATE on nanoteknologiaa hyödyntävä uudenlainen kasvatusalusta. PLATE toimii kapillaarisesti ilman sähköä. Sen päällä voi idättää kasveja, kasvattaa koriste- ja hyötykasveja ja jopa sammalta. PLATElle voi sijoittaa kasvit HomeGrow™ SACK- pusseissa jolloin vesi imeytyy suoraan kankaan läpi (ja tämä info siis suoraan heidän sivuiltaan).

Itsehän rakastan kasvattaa kaikkea, mutta usein lopputulos ei ole ollut toivotunlainen. Haaveena siis on kasvattaa viherpeukalo, mutta vielä niin alustava tynkä on, että apua tarttin ja nyt löysin kyllä niin uuden avittavan ystävän tästä keraamisesta alustasta pussukoineen.

Ekanakin pisteet paketista, joka näytti oikeinki houkuttelevalta ja tuote oli pakattu vimpan päälle.


Paketti tuli päivää ennen Portugalin reissuamme, joten laitoin tuotteen pikaiseen koekäyttöön heti pöydältä löytämieni yrttien kanssa. Laitoin kaksi purkkiyrttiä aina yhteen platen mukana tulevaan M-kokoiseen pussukkaan, täytin alustan vedellä ja jätin viikon reissun ajaksi ikkunan eteen ihmettelemään.
Kun tultiin kotia, oli yrtit edelleen hengissä vaikkakin astia oli jo tyhjä.
Kosteutta olisi voinut lisätä asettamalla pullon vasittuun aukkoon tuomaan lisävetoisuutta, mutta päätin nyt kokeilla onneani. Pieni elvytys reilulla kostutuksella ja yrtit olivat taas paremmassa kuin elämänsä kunnossa.

Ja hei tuo muotoilu... Niin yksinkertainen, niin kaunis, helppokäyttöinen ja vielä kokonsakin puolesta todella soppeli paketti. Valkoinen keraaminen alusta yhdistettynä ruskeisiin vähän rosoisiin säkkeihin toimii varmasti useissa kodeissa. Meille nämä ainakin sopii niin kuin nenä päähän.

Ja kuten kuvista näkee niin yrtit ovat oikeinkin hyvissä voimissa.

Sain myös testattavaksi malliston isoimman säkin, joka sijoittunee takapihalle, mutta siitä tulee oma postaus myöhemmin.

Nyt kaikki tutustumaan Greenhouse Effectiin ja heidän tuotevalikoimaan
Nämä komiat miehet selvästi tietävät mitä tekevät ja meidän muidenkin varmaan ois hyvä ottaa vähän mallia. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.