sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Zelected By Houze Kickoff kevät/kesä 2014

Hui ku viikko on menny hirmuista vauhtia ja vieläkin on jakamatta viime viikonlopun fiiliksiä kickoff tapaamisestamme. Kokoonnuimme siis jo kolmatta kertaa Helsinkiin Ramsinrantaan vähän buustaamaan tulevaa kautta varten ja tutustumaan upeisiin uutuuksiimme ja toki toisiimme.
'

Oli mukava nähdä, että meitä oli siellä sankka joukko. Vanhat tutut naamat ilahduttivat, mutta toki oli ihanaa nähdä, että uusia oli tullut paljon mukaan.Tuotteet olivat jälleen kerran ihania ja kyllähän sieltä äkkiä ne omat suosikit taas pomppasivat esiin.
Tässä muutamia uutuksia tältä kaudelta.

Nest tuikkusomisteet totaalisesti veivät minun sydämen. Rouhea ulkomuoto ja yksinkertaisuus samassa paketissa ja toki tällaselle tuikkujen suurkuluttajalla tuikkusomisteita ei vaan koskaan voi olla liikaa. Nestit vain oli mun mielestä ihan yyyyyber söpöt.


Dawn tarjotin+kupu setti mystisyydellään huuteli mulle.


Ja näistä olen enemmän kuin innoissani. Houze viinilasit saivat upean pikkusiskon. Ihanat lasit maidolle / konjakille / jälkkärille täydentävät mukavasti jo omastakin kaapista löytyvää viinilasisettiä.


Ekaa kertaa pääsin kunnolla hypläileen meidän Zand keramiikkasarjaa ja se kyllä myös teki vaikutuksen. Mukavia väri ja muotoyhdistelmiä kattaukseen.


Päivä oli taas kerran ihana. Tehokas ja rankka, mut kuitenkin rentouttava ja inspiroiva. Kaikkea samassa paketissa.

ZBH kollegani Riitan ajatuksia päivästä voit lukea Sisustuspilkkuja blogista TÄÄLTÄ ja Riitta oli ottanut ihania kuvia ZBH Zand astiastostakin ja nehän löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.