maanantai 27. tammikuuta 2014

Resorilla tuunausta

Meän esikoinen on sellainen rimpula, et välillä noiden vaatteiden hankinta on hälle vähän haastavaa. Jalan pituutti riittää jo isompaanki kokoon, mut vyötärö on niin kaponen, että kaikki housut puttoo.

Löysin viikonloppuna H&M:n aletangosta kivoja poikien sammareita ja vaikka ne kaposilta näytti ja niissä oli kiristysnauhakin, niin kotiapäästyäni totesin ne liian isoiksi.

Onni on kuitenkin kaapista löytyvä resorikangas, jota hurautin sit molempien ostamieni housujen vyötäröön ja johan ne saatiin käyttöön. Ja vältetäämpä samalla miehekkäät "työmiehen hymyt" kyykkyleikeissä, kun vyötärökin nousi vähän korkeammaksi.


4 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Lisäksi resorivyötäro on tosi miellyttävän tuntuinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jopa harkitsin pientä jatkopalaa omiin lantiofarkkuihin, joita en osaa käyttää, mut sit tuli mieleen äitiyshousut ja jätin vielä ajatustasolle.

   Poista
 2. Hyvä idea! Ihan itsellenikin voisin. Nykyään tulee käytettyä paljon (koko ajan) hameita/ mekkoja, ja housuja ei siksi viitsisi uusia ostaa. Vanhoissa on monessa matalat vyötäröt. Tuotahan voi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä sama kokeilu vähän houkuttais. Ois kaapissa parit kivat farkut, jotka on jääny käyttämättä, ku en oikein innostu ku pylly vilkkuu.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.