sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kylppärin muodonmuutos

Meidän ruma kylppäri ;pinnat muuten kunnossa, mut esteettisesti ei vaan silmää miellytä. Varmaan aika monen kodin ongelma.

Meidän kodin suurin murheenkryyni on tässä:Tai siis oli!!!

Mieheni löysi netistä Primavista Pinnoiteet ja sille tiellehän me sit lähdettiin. Ja tässä olisikin upean projektin lopputulos.Ennen ja jälkeen tilanteen ero on huikea ja ollaan enemmän kuin innoissamme lopputuloksesta.

Kaikkinensa muutokseen meni aikaa viitisen päivää ja kaikki hoitui näppärästi tässä normiarjen ohessa.

Yksi seinä sai upean kiiltävän mustan pinnan
ja loput kolme mattavalkean.
Kylppärin ja saunan lattia sai peitokseen upean  mattavalkean, jonka kruunasi vielä karhennus, joten nyt suihku/sauna on vähän turvallisempi tila myös muksuillekin, joilla välillä tuota vauhtia riittää.

Värivaihtoehdot löytyvät täältä. Alkuperäisessä suunnitelmassa yksi seinistämme piti olla harmaa, mutta ihastuimme kiiltomustaan niin paljon, että sehän se oli saatava.
Päätekijä Antti maskin suojissa

Mitä tähän nyt voisi sanoa???
Pitkäaikaista käyttökokemusta ei vielä ole, mutta työn jälki oli kyllä niin huikeaa. Meillä on vihdoin upea kylppäri. Kuka ois uskonu, et se oli näin vaivatonta. En mie ainakaan!

Oon siis enemmän kuin tyytyväinen, että lähettiin mukaan tähän muutostyöhön. Ja parastahan on se, että tuote on kotimainen innovaatio.

Kiitos Antti! Kiitos Teemu! Kiitos Primavista-pinnoitteet!


32 kommenttia:

 1. Tosi hieno uusi kylppäri! Kyllä kannatti remppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannatti. Aivan innosta soikeana täällä ollaan.

   Poista
 2. Siis wau!! Olen myyty! Voisin itsekin haluta vähän päivitystä noihin ah niin kamaliin sinisiin kaakeleihin.
  Mutta aivan mahtava muutos kyllä!

  VastaaPoista
 3. Todella upee. Voiko kysyä , et mitä tuli maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta tais olla jotain 120€ / neliö (jos en nyt ihan puhu lööperiä) riippuen vähän muutamista jutuista. Karhennus esim. vähän lisää hintaa.

   Poista
  2. Korjaan nyt hintaa vähän ylöspäin eli neliöhinta on noin 140€.

   Poista
 4. Innolla jään seuraamaan kuinka tämä käytössä toimii :-) eli toivottavasti kuulemme vielä kestävyydestä... hinta kiinnostaa myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa vähän kirjottelinki tuohon edelliseen vastaukseen, mut jotain 120-130€ neliö se tais olla. Kerron kyllä käyttökokemuksia myöhemmin. Nyt täytyy pari viikkoa olla varoivainen, et tuote on kunnolla kuivunut, mutta siis parastahan on, et kylppäriä voi siitä huolimatta jo käyttää.

   Poista
  2. Onko hinta oikea?? Tuolla olisi saanut jo vaihdettua ihan uudet kaakelit!

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Eli neliöhinta on noin 140€ tosiaan ja se sisälsi kaiken alusta loppuun asti. Meillä ei vaan ollut aikaa, taitoa, rahaa ja tarvetta alkaa laittaan kaikkea uusiksi.

   Koko kylppärin remppa ois tullu neliöhinnalta huomattavasti kalliimmaksi ja kaiken lisäksi aikaa olisi mennyt niin paljon enemmän.

   Kun pelkkä kaakelin vaihtohan ei yleensä ihan onnistu. Tuskin onnistuu vanhoja kaakeleita irrottamaan rikkomatta vesieristeitä ja tähänhän ei sit hermo ja aika riitä ainakaan mulla tässä elämäntilanteessa.

   Poista
  5. Moi

   Komealta näyttää ja tarvettakin tuollaiselle olisi, mutta hinta vähän hirvittää. Tuo 140€ on per pinnoitettava neliö eikö? Tuossahan tulee pienelläkin kylppärille hintaa useita tonneja. Tuossa on kylläkin etuna remontin nopeus ja veikkaan, että vähäinen melu ja roskaamista verrattuna perinteiseen remppaan.

   Poista
 5. Mahtavaa! Ihan mieletön muutos :)

  Kiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ole aika ihana! Oon niin tyytyväinen!!

   Poista
  2. Vielä ku saadaan ovet vaihdettua ja vähän säilytystilaa kylppäriin niin johan taas pärjää pitkään. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No kiitos! Ja tästähän se lumipallo lähti taas pyöriin. Ukko kulta on kuskaamassa parhaillaan uutta ovea kylppäriin ja saunan ovi laitettiin varaukseen ku ei löytyny varastolta.

   Poista
 7. Nyt kun alkaa olla puoli vuotta kulunut niin onko pinnoite kestänyt? Onko tullut vastaan mitään ongelmaa pinnoitteen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin minkäänlaista. Edelleen ihan superhyper tyytyväinen ja suosittelen tuhannesti ja tuhannesti. Voisin tehdä jossain vaiheessa uuden postauksen aiheesta.

   Poista
 8. Kiitos vastauksesta. Kyseinen tapa laitetaan vakavasti harkintaan.

  VastaaPoista
 9. Meillä tehtiin reilu puoli vuotta sitten sama juttu saunaan, kylppäriin jne. Palvelu ja ystävällisyys oli parasta laatua kyllä! Mutta lattia on jo hieman kärsinyt: naarmuja on, ehkä pyykkikoria "vedetty" ja kylppärissä muutama lohkeama pinnoitteessa, jokin shampoo tai muu puteli tippunut mahdollisesti, en tiedä. Seinät on kyllä hyvät ja kauniit edelleen.

  VastaaPoista
 10. Meillä tehtiin kanssa noin vuosi sitten kylppärimme pinnoitus ja pitää sanoa että sen kestävyys on ylittänyt kaikki odotuksemme ja pinnoitus on edelleen aivan kuin uusi! Nyt odotamme ensi viikon kartoituskäyntiä kun haluamme päivittää molemmat wc:t tälle vuosikymmenelle kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, et muillakin on hyviä kokemuksia. itsekin olen edelleen ihan supertyytyväinen. Helppous ja nopeus yhdistettynä hyvään laatuun ei voi olla huono juttu.

   Poista
 11. Ihan hyvän näköistä tulee. Ihmetyttää kyllä tuollainen kallis neliöhinta? Lattian kestävyyskin kyllä arveluuttaa koska esim laatat kyllä kestää lattiassa parikymmentä vuotta mutta jos esim tuo kestää vain muutamia vuosia niin tolkuttoman kallista touhua. Rautakaupoissa ja erikoisliikkeissä on kyllä vastaavia aineita huomattavasti halvemmalla ja paikallisia tekijöitä jotka tekevät tuon reilusti halvempaan neliöhintaan. Kaakeli seinissähän pysyy useampi pinnoite ja siinä esim pystyy säästämään reilusti hinnassa tuohon aineeseen vertailtaessa. Lattia on kyllä ollut ongelma useammalla aineella ja epäilen itse kyllä tämän aineen kestävyyttä myös lattiassa useamman vuoden tähtäimellä. Mielummin itse asennuttaisin uudet lattialaatat lattiaan ja seinät voisi pinnoittaa vastaavilla aineilla "mitkä kyllä halvempia neliöhinnoiltaan asennettuna" jos ei halua koko kylpyhuonetta uudelleen kaakeloida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tietty miten jokainen tahtoo euronsa sijoittaa. Itse en ole kyllä katunut yhtään, että tää projekti käytiin läpi. Oli niin vaivaton, nopea ja jälki oli priimaa. Meidän lapsiperhearkeen ei sopinut mikään pitempi remppa ja koska pinnat olivat kunnossa niin mikä ettei tällainen pinnoite meille toiminut. Mietittiin jossakin vaiheessa kaakelimaalin käyttöä itse, mutta epäonnisten kokeilujen lukemisen jälkeen ei ruvettu riskeeraamaan rahoja, hermoja ja aikaa. Ja sitä ei nyt muutenkaan lattiaan suositella laitettavan. Hintaan kuitenkin kuului arviokäynti, materiaali, kylppärin pesu, silikonien poisto, pinnoitus, silikonien laitto ja ekstrana toi karhennus lattiaan, jota rakastan! Myös tuotteen ekologisuus on se, mitä arvostan. Ja toki tuen Suomalaista innovaatiota. Itse ainakin joka suihkukerta ajattelen hymyssäsuin, et MONEY WELL SPENT.

   Poista
 12. Tässä myös eräs vaihtoehto.

  http://www.decos.fi/Kosteiden%20tilojen%20ratkaisut.html

  VastaaPoista
 13. moikka. 1½ vuotta suunnilleen mennyt remontista. Mitkä on käyttökokemukset ja miten on kestänyt kulutusta, etenkin lattia? Kiitoksia jos viitsit kertoilla kokemuksista.

  VastaaPoista
 14. moikka. 1½ vuotta suunnilleen mennyt remontista. Mitkä on käyttökokemukset ja miten on kestänyt kulutusta, etenkin lattia? Kiitoksia jos viitsit kertoilla kokemuksista.

  VastaaPoista
 15. Minustakin olisi mukava kuulla kuinka ovat kestäneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy valitettavasti sanoa, että ei ole viimeistä tietoa. Olemme reilu vuosi sitten muuttaneet jo toisaalle.

   Minna

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.