tiistai 13. tammikuuta 2015

Eihän tästä nyt ihan kännykoteloksi ollut.

Virkkuri-kirjojen myötä olen pitkään halunnut testata kirjovirkkausta. Vihdoin sain aikaiseksi alottaa. Ajatus oli tehdä uus kännykotelo puhelimelle, mut pussukka oli aivan liian kapea siihen tarkoitukseen. Päätin kuitenkin jatkaa harjoittelua tuli kotelo käyttöön tai ei.


Jossain vaiheessa istuin sohvalla kantiskorttisaalista katellen ja tajusin, et pussukka oli just sopiva niiden säilytykseen.


Kirjovirkkaus oli yllättävän kivaa hommaa ja tästä innostuneena voisinkin jonkun hieman isomman työn laittaa alulle.

Tässä käytin 6-säikeistä Liina kalalankaa.Ohuetkin langat toimivat oikein hyvin, mutta seuraavaan työhön valitsen kyllä hieman paksumman yksilön, jotta eteneminen olisi hieman jouhevampaa. 12-18 säikeinen olisi varmaan mun hermoille parempi vaihtoehto. Kuvio ilmaantu siinä virkatessa, joten ihan kokeileva virkkaus taas ohjeena.

Eihän tää nyt mikään kimpun kaunein kukka ole, mutta ajaa kyllä känny...eiku korttikotelona asiansa.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen. En ole vielä itse uskaltautunut Virkkurin malleja kokeilemaan. Kiva kuulla, ettei ollut liian vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Josko itsekin uskaltaisin seuraavan ihan Mollan ohjeella. Tää nyt oli taas sitä mitä kädet ja pää suolsi ulos.

   Poista
 2. Hienohan siitä tuli ja vielä eka työsi kirjovirkattuna! Omalla kohdallahan tämä kirjovirkkaus on ollut jo liiankin koukuttavaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! Kiva kuulla, että miellyttää konkarinkin silmää. Ihanaa sunnuntaita.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.