tiistai 19. marraskuuta 2013

Body art

Kun esikoiseni syntyi, löysin hänelle ihanan Name It:in syntymävuosibodyn. Olihan sellainen siis metsästettävä myös juniorillemme.
Tiesin jo silloin, että nämä tullaan jollakin tavalla laittamaan esille. Pitkään ne odottivat tuolla kaapin perällä, että mille joutuvat. Nyt innostuin sitten laittamaan vähän tuota lasten nukkaria ja sinne piti jotain saada seinille ja bodyt tulikin kaivettua esille.
Kehykset kävin ostamassa Ikeasta ja taustalla oleva kangas löytyi kaapista. Taitaa olla samaisesta sisustusjätistä aiemmin ostettu.
Sit vaan mallailin bodyt muotoon ja kehykset paikalleen. Kangas piti vaatteen niin hyvin paikallaan, ettei erillisiä neuloja tai muuta kiinnitystä tarvinnut. Olkapään nepparikohdat tuottivat hieman vaivaa, mutta kyllähän ne sinne pienen painimisen jälkeen asettuivat.  
Tärkkisumute olis varmasti helpottanut bodien muokkausta muotoon, mut eihän mulla sitä tähän hätään nyt löytynyt. Jos pienet rytyt alkaa oikein silmää ärsyttämään, niin helppohan noi on aukaista ja vähän fiksailla. Let`s see...

4 kommenttia:

 1. Hauska idea! Itsellänikin on oma vauvamekko tallessa ja oonkin miettiny usein, että sille pitäisi keksiä joku paikka.... Mutta ootelkoon vielä, jos joku päivä sille olisi vielä käyttäjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on mulle tosi tärkeät taulut ja toivottavasti ne ovat joskus tärkeitä myös muksuillekin. Mut tällä hetkellä pääasia, et äiti tykkää. ;)

   Poista
 2. Oi täällä oli ilme muuttunut viime käynnin jälkeen :) hienolta näyttää! Nuo name itin vuosi bodyt on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitihän se vähän laittaa nätimmäksi täälläki. Toivottavasti miellyttää. Oot muuten eka joka mainitsi asiasta.

   Poista

Ilahdutat minua jättämällä merkin käynnistäsi.